22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

ZILAN ZLN-2111

Caloriferul electric ZILAN ZLN-2111 reprezinta o alternativa foarte interesanta prin care iti poti incalzi locuinta sau il poti utiliza chiar si la birou. Asigura un nivel de confort destul de mare, iar mai multe detalii vei afla in acest review.

ZILAN ZLN-2111 are o putere de 2000 W si dispune de trei trepte de putere care inregistreaza un consum de 800 W, 1200 W si 2000 W.  Este recomandat pentru incaperi cu un volum de 34 mc, adica o suprafata de aproximativ 14 mp, cu o inaltime standard de 2.5 m.

Termostatul de camera reglabil permite ajustarea nivelului de temperatura, iar in acest mod vei putea obtine si economii cu energia electrica.

Aparatul prezinta termostat de siguranta si protectie impotriva supraincalzirii, drept pentru care il putem considera un aparat sigur.

Rotile de transport vor face mai facila mutarea sa dintr-o camera in alta.

Acesta masoara 42 x 15 x 62 cm (l x L x A).

Pareri de la clienti

Utilizatorii sunt multumiti de alegerea facuta si sustin ca incalzesc atat dormitoare, cat si birouri. Se descurca foarte bine si i-a ajutat chiar si cand temperaturile ajunsesera la extreme. Considera raportul calitate/pret bun.


Concluzii autor

Personal, consider ca ZILAN ZLN-2111 este un calorifer practic, destul de bun capabil sa incalzeasca incaperi cu suprafete de pana la 14 mp. Se descurca eficient si nu prea ai ce sa ii reprosezi. Aici gasesti si oferta de pret actuala.

Pareri pe scurt: Calorifer electric ZILAN ZLN-2111

9.1

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

8.8/10

Design

9.1/10

Argumente PRO

  • 3 trepte de putere
  • usor de transportat
  • siguranta in utilizare

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *