27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Acumulator extern A+

Personal, sunt de parere ca un acumulator extern nu ar trebui sa lipseasca din geanta noastra, in fiecare zi. Este intotdeauna o solutie potrivita, atunci cand telefonul ti se descarca si, efectiv, nu ai unde sa il incarci.

Acumulatorul extern A+ 6000 mAH este universal, astfel ca poti incarca orice tip de telefon sau tableta. In componenta sa, prezinta celule Li-Ion.

Interesant este si faptul ca acumulatorul prezinta doua iesiri USB, astfel ca poti incarca simultan doua dispozitive. De asemenea, prezinta un indicator cu patru leduri care indica capacitatea de incarcare a bateriei; 0-25%, 25-50%, 50-75% si 75-100%.

Important de stiut este faptul ca orice acumulator extern are randament de incarcare intre 75 si 90%, functie de celule componente. De aceea, recomandarea noastra este sa achizitonati acumulatori extern care sa fie prevazuti cu celule componente calitative.

Masoara 6.9 lungime, 1.2 cm latime si 13.8 cm inaltime, avand o greutate de 180 de grame. Este usor portabil si iti va incapea in orice tip de geanta.

Pareri de la clienti

Clientii sunt multumti de acest acumulator si sustin ca este un produs rezistent care incarca rapid telefonul mobil. De asemenea, este destul de mic incat sa incape chiar si in buzunar alaturi de telefonu. Considera raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Personal, consider ca acumulatorul extern A+ 6000 mAh este un produs care merita achizitionat, pentru ca reuseste sa incarce bateria telefonului rapid si il poti lua oriunde dupa tine. Este destul de mic astfel incat nu iti va ocupa mult spatiu in geanta. In plus, vine la pachet cu un pret foarte bun pe care il poti consulta aici.

9.4

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.3/10

Design

9.4/10

Argumente PRO

  • nu ocupa mult spatiu
  • rezistent
  • incarcare rapida a dispozitivelor
  • pret avantajos

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *