22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Vetter iSphere

Esti in cautarea unei boxe pe care sa o poti lua oriunde cu tine, la petreceri, la gratare si asa mai departe? Iti propunem sa faci cunostinta cu boxa portabila Vetter iSphere despre care vom discuta in cadrul acestui review.

Boxa Vetter iSphere asigura un sunet puternic, de inalta calitate, iar datorita aliajului din fier, bor si neodim, sunetul reprodus este unul natural.

Un alt aspect interesant este faptul ca boxa a fost prevazuta cu microfon incorporat pentru a putea prelua apeluri, fara sa utilizezi microfonul telefonului mobil. Este suficienta simpla conectare la iSPHERE, pentru a putea raspunde cu ajutorul butonului tactil.

De asemenea, elimina zgomotul de pe fundal, imbunantind sunetul reprodus. Asigura protectie impotriva erorilor de biti si a intreruperilor, pentru cea mai buna calitate a apelurilor realizate prin Bluetooth.

Suporta format precum FLAC, MP3, WAV si WMA.

Ca si conectori, este prevazut cu jack de 3.5 mm, port micro USB si slot pentru card microSD.

Vine la pachet cu cablu USB pentru incarcare si cablu au dio cu mufe jack de 3.5 mm.

Pareri de la clienti

Clientii au declarat ca boxa prezinta o calitate ireprosabila, sunetul fiind excelent, iar semnalul Bluetooth foarte bun. Sunt foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca raportul calitate/pret este excelent.


Concluzii autor

Vetter iSphere este o boxa portabila de inalta calitate, ce asigura un sunet extrem de clar si puternic. Utilizatorii i-au acordat calificative foarte bune si au recomandat-o mai departe. In plus, aici poti beneficia de o oferta de pret foarte buna.

9.7

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.9/10

Pret

9.5/10

Design

9.5/10

Argumente PRO

  • Bluetooth
  • conectare rapida la telefon
  • sunet foarte clar
  • autonomie baterie mare

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *