27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Boxa Portabila Activa Akai SS022A-X6

Akai SS022A-X6 este o boxa portabila ieftina si buna, ce va fi o adevarata incatare pentru orice meloman sau orator care doreste sa cante sau sa faca karaoke. Dispune de tehnologia Bluetooh si are slot de stick usb, un card de memorie SD si o intrare audio RCA, cu un jack de 3.5 mm ceea ce ii permite sa fie compatibila cu gadgeturi moderne, de ultima generatie. Vine dotata si cu semnal FM, ceea ce va permite sa ascultati posturile de radio preferate, fie ca va aflati acasa sau in deplasare, la camping sau gratar.

Cu un volum foarte mare, Akai SS022A-X6 reda cele mai fine sunete cu o acuratete ridicata, la cele mai fine frecvente, aliminand distoriunile in acelasi timp. Este dotata cu o telecomanda ce va permite controlul de la distanta iar microfonul fara fir va ajuta sa faceti karaoke sau sa tineti discursuri.

Desi nu este cel mai mic model portabil de boxa, Akai SS022A-X6 este usor de transportat, avand o greutate de 4.5 kg si dimensiuni de doar 270 x 390 x 270.

Boxa portabila activa Akai SS022A-X6 mai prezinta si cu o intrare pentru chitara, o mufa suplimentara pentru un al doilea microfon si reglaj bass. Bateria incorporata va permite o autonomie crescuta ce poate ajunge pana la 6 ore de functionare.

Pareri de la clienti

Clientii sunt de-a dreptul incantati de achizitia facuta, fie ca este vorba de oameni in varsta sau copii care au descoperit talentul de a canta si a face karaoke. Toata lumea o lauda, fiind cel mai vandut model de boxa portabila activa din Romania, datorita calitatii dar si a pretului.

Concluzii autor

Consider ca este o boxa portabila ideala pentru orice varsta, daca doriti sa faceti karaoke, sa o luati cu voi la gratar sau la camping sau oriunde in alta parte, la un pret ce bate orice concurenta. Raportul calitate-pret este unul mai mult decat avantajos.

Recenzii pe scurt: Boxa Portabila Activa Akai SS022A-X6

9.5

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.5/10

Design

9.3/10

Argumente PRO

  • Stick usb
  • Card memorie
  • Mufa Jack 3.5mm
  • microfon wireless

Argumente CONTRA

  • lipsa inregistrare audio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *