22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Ariston AURES SLIM este un incalzitor instant electric pentru prepararea apei calde menajere foarte practic si util in toate locuintele in care apa calda reprezinta o reala problema. Dar mai intai, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla toate informatiile necesare pentru a putea decide daca este ceea ce cautati.

Incalzitorul instant Ariston AURES SLIM este un model electric ce are o putere de 5.5 kW si pune la dispozitie patru trepte de putere, atingand o temperatura maxima de 55 de grade Celsius. Poate fi montat fie deasupra chiuvetei, fie deasupra dusului. Necesita doar o secunda pentru a incalzi si a furniza apa calda. Are o presiune maixma de 8 bari si o capacitate de 0.5 litri.

Acesta asigura un mod de operare sigur, fiind incadrat in clasa de protectie electrica IP25, ceea ce inseamna ca il puteti monta fara probleme si in cabina de dus. De asemenea, include termostat cu siguranta dubla ce consta intr-un liminator dublu termic al termostatului impiedicand riscul de a va opari. In plus, cele doua lumini LED va vor indica elementul de incalzire care este pornit.

In zona frontala, prezinta panoul de control dotat cu patru butoane si anume: off, nivel scazut, nivel mediu si nivel ridicat..

Produsul trebuie montat conform instructiunilor cu care vine la pachet din partea producatorilor. Daca acestea nu vor fi respectate, riscati sa pierdeti garantia. Alimentarea electrica trebuie realizata printr-o siguranta separata de 25A.

Debitul apei calde menajere produsa de dispozitiv este direct proportional cu temperatura apei reci din retea si temperatura solictata la punctul de consum. Ca atare, cu cat apa din retea este mai rece cu atat debitul de apa calda va fi mai mic.

Acesta vine la pachet cu toate cele necesare pentru instalare: furtun, suruburi, dibluri, manual, para de dus si suport para dus perete.

Dimenisunile incalzitorului sunt de 29 cm latime, 11.4 cm adancime si 18.3 cm inaltime.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Incalzitorul electric pentru apa Ariston AURES SLIM este o solutie foarte practica la care multi utilizatori au apelat si s-au declarat multumiti. Acestia sustin ca functioneaza eficient, a fost usor de instalat, iar acum se pot bucura de apa calda oricand au nevoie. Pentru nevoile sale a fost cea mai buna alegere, pe care o recomanda si altor utilizatori, apreciind raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Ariston AURES SLIM

9.6

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.7/10

Pret

9.6/10

Aspect

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Siguranta in utilizare
  • Usor de instalat
  • Contine toate accesoriile necesare pentru instalare
  • Furnizare rapida a apei calde

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *