22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Bright Starts 2 In 1 Playful Parade este un balansoar accesibil ca pret potrivit pentru fete si baiet cu de la 0 pana la 12 luni. Singura conditie este ca greutatea sa nu depaseasca 15-18 kg.

Acesta se poate balansa usor fata-spate sau il poti bloca intr-o singura pozitie. In plus, se poate transforma fara probleme intr-un scaun in care sa asezi bebelusul.

Sezutul extra-larg poate fi reglat in doua pozitii pentru ca cel mic sa stea foarte confortabil. Materialul din care este realizata husa este foarte placut la atingere si rezistent, iar aceasta poate fi detasata foarte usor si adaugata in masina de spalat rufe.

De asemenea, beneficiaza de vibratii usoare pentru a il linisti pe cel mic. Dispune si de doua jucarii simpatice pentru a il binedispune pe cel mic, dar si o centura de siguranta cu sistem de prindere in 5 puncte pe care o poti regla.

Dimensiunile produsului sunt de 86 cm lungime, 71 cm inaltime si 61 cm latime, avand o greutate de doar 4 kg, ceea ce il face foarte usor de transportat.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt de parere ca este un produs rezonabil avand in vedere pretul de achizitie, care isi face treaba decent si functioneaza in parametrii normali. Apreciaza faptul ca husa se poate detasa pentru o buna igienizare si faptul ca balansoarul poate fi folosit ca scaun. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul corect.

Concluzii autor

Bright Starts 2 In 1 Playful Parade este un balansoar foarte practic pentru parintii care au bebelusi de pana intr-un an, care se descurca eficent, iar cel mic se va simti foarte confortabil in el. Materialul din care a fost husa este extrem de placut la atingere, iar faptul ca poate fi igienizata corespunzator reprezinta un mare avantaj.

Review pe scurt: Bright Starts 2 In 1 Playful Parade

9

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.2/10

Pret

9.0/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Husa detasabila
  • Vibratii usoare
  • Bara detasabila si centura de siguranta
  • Poate fi folosita si pe post de scaun

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *