27 mai 2024
Birou Wooden Art, 120 x 75 x 60 cm

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Wooden Art este un birou foarte interesant si practic, acolo unde cel mic isi poate face temele linistit, dar si organizat. In plus, prezinta un design foarte modern, putand fi asezat fie in dormitor sau in living.

Acest model este realizat din placi aglomerate melaminate fiind disponibil in varianta alb/maro. In partea stanga, dispune de doua rafturi foarte utile, unde cel mic isi poate aseza cartile, caiete si asa mai departe.

Atat cadrul, cat si blatul sunt realizate din PAL. Prezinta o constructie destul de solida, iar din punctul meu de vedere, pentru un scolar este ideal si nu numai. Poate fi amplasat chiar si intr-o camera de birou.

Dimensiunile acestui asunt de 75 cm inaltime, 120 cm lungime si 60 cm latime, blatul avand o grosime de 1.8 cm.

Pareri de la clienti

Cei mai multi cumparatori au achizitionat acest produs pentru uz casnic, indeosebi pentru scolari, care alaturi de scaunul potrivit au o pozitie foarte confortabila, produsul fiind foarte bun. Sustin ca este foarte usor de asamblat, iar design-ul este unul foarte atragator. In plus, considera raportul calitate/pret avantajos.

Concluzii autor

Din punctul meu de vedere, Wooden Art este un model interesant, accesibil ca pret pe care il poti achizitiona cu incredere. Modul in care a fost realizat si existenta acelor doua rafturi il transforma intr-un produs foarte practic, iar datorita design-ului modern se poate incadra perfect in orice tip de decor.

Review pe scurt: Wooden Art alb/nuc

9.2

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.2/10

Design

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Design modern
  • Usor de asamblat
  • Rafturi pentru depozitare

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *