25 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Techfit B410 review

Bicicleta Fitness Techfit B410 este unul dintre cele mai in voga modele pentru a face sport, fiind ideala pentru persoanele care doresc sa faca exercitii diverse si intense, ale caror rezultate se vor vedea intr-un timp foarte scurt. Trebuie doar sa va puneti vointa la incercare si veti reusi!

Aceasta bicicleta Techfit B410 are 8 nivele de dificultate pentru a reusi sa va faceti progresiv exercitiile si sa ajungeti la rezultatele dorite fara niciun fel de problema.

Computerul de bord va afiseaza in timp real parametrii in care faceti exercitiile, adica timpul, distanta parcursa, viteza, caloriile consumate, precum si pulsul din timpul exercitiilor.

Ghidonul este reglabil si va da posibilitatea sa il ajustati astfel incat sa aveti o pozitie corecta, un confort sporit si mai mult spor in timpul in care utilizati bicicleta. Tot aici se afla senzorii ce masoara pulsul si le transmite mai departe computerului de bord.

Saua este si ea reglabila pe inaltime si poate fi reglata in functie de dimensiunile fiecarei persoane care utilizeaza aparatul.

Greutatea volantei este de 7kg iar greutatea maxima admisa a utilizatorului final care foloseste Techfit B410 este de 120 de kg.

Sistemul de transmisie V-Belt drive system va asigura un confort sporit in utilizare si un nivel de zgomot minim, fara a deranja vecinii in timpul exercitiilor.

Pedalele prezinta un set de curele ce pastreaza piciorul fix in timpul exercitiilor pentru un nivel sporit de protectie la accidente.

Design-ul este unul foarte placut, materialele din care este confectionata bicicleta fiind de o calitate superioara ce asigura rezistenta in timp.

Pareri de la clienti

Clientii care au achizitionat aceasta bicicleta fitness au fost incantati inca de la prima pedalare, fiind usoar de asamblat, stabila si super silentioasa, dupa cum afirma acestia. Acestia afirma ca este un produs foarte solid si bine inchegat, care nu scartaie, nu pacane si isi face treaba „chiar foarte bine”, totul functionand perfect.

De asemenea, acestia mai sunt de parere ca raportul calitate-pret este unul excelent si prin urmare va indeamna sa o achizitionati deoarece merita o astfel de investitie, de care nu veti fi dezamagiti.

Concluzii autor

Avand in vedere punctele forte ale acestei biciclete fitness, cat si parerile foarte bune ale clientilor ce o utilizeaza, nu putem decat sa o recomandam cu toata increderea si sa va dorim sa aveti multa vointa pentru a reusi ceea ce v-ati propus!

Pareri despre Techfit B410

9.4

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

9.3/10

Design

9.3/10

Argumente PRO

  • Raport calitate-pret imbatabil
  • Foarte silentioasa
  • 8 nivele de dificultate
  • Computer de bord
  • Usor de montat

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *