15 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Star-Light Activo BD-G300W

Un stil de viata sanatos incepe cu o alimentatie potrivita si nu, in ultimul rand, cu sport. Este dificil si chiar nu este recomandata schimbarea brusca a stilului de viata, insa poti incepe cu introducerea in dieta, a unor alimente sanatoase, bogate in vitamine si alte substante necesare organismului. Blender-ul Star-Light Activo BD-G300W este un aparat foarte practic si potrivit in orice bucatarie, dar haideti sa vedem, pe larg, despre ce este vorba.

Star-Light Activo BD-G300W prezinta o putere de 300 W, suficient de mare pentru a procesa o gama ampla de alimente in timp util si eficient. Alimentele vor fi maruntite foarte bine, transformandu-le intr-un amestec fin si cremos.

Blender vine insotit de doua boluri din plastic fara BPA, astfel ca nu va fi nociv pentru organism.

Aparatul dispune de o putere de 300 W si o singura treapta de viteza. Capacitatea unui bol este de 0.6 litri.

Prezinta sistem anti-alunecare si cel de siguranta, pentru un plus de stabilitate si confort.

Pareri de la clienti

Parerile expuse de clienti au lasat de inteles ca este un aparatul functioneaza bine si se descruca, in mare parte. Este un produs practic, usor de utilizat, cu o functionare simplista. In plus, apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.


Concluzii autor

Star-Light Activo BD-G300W este un blender pe care il recomandam, tocmai datorita faptului ca este un produs practic in orice bucatarie, foarte accesibil si potrivit mai ales cand ai copii mici. Iti faci imediat treaba cu el foarte rapid si eficient si nu au fost identificate probleme de functionare. Vezi aici o oferta foarte buna de pret.

8.8

Calitate

8.8/10

Usurinta in folosire

9.0/10

Fiabilitate

8.9/10

Pret

8.6/10

Design

8.5/10

Argumente PRO

  • usor de utilizat
  • doua boluri
  • pret accesibil

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *