24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Bosch ARM 32

Locuiesti la curte si ai nevoie de o masina de tuns gazonul la un pret bun, care sa nu te puna la prea mare cheltuiala? Bosch ARM 32 este exact ceea ce iti doresti, fiind puternica, rapida si ieftina in acelasi timp, astfel incat tu sa poti sa iti faci treaba cat mai relaxat!

Masina electrica de tuns iarba Bosch ARM 32/3200 are ca principal punct forte sistemul de taiere prin cutit tip secera care asigura taierea sigura si fina a gazonului din curtea dvs. In acest mod va veti putea bucura de privelistea oferita de o gradina frumoasa si perfecta in acelasi timp, intr-un timp extrem de scurt.

Aceasta masina electrica de tuns iarba se remarca in primul rand prin greutatea extrem de mica, doar 6,8 kg, ce face posibila manevrarea si transportul extrem de facil, chiar si de catre o femeie, ceea ce reprezinta un mare plus in comparatie cu alte modele greoaie si foarte dificil de manevrat.

Motorul  Powerdrive de 1200 W este foarte puternic si va permite sa taiat vegetatie inalta fara un efort deosebit, astfel ca tunsul gazonului devine o adevarata placere. Deasemenea, pieptenele de gazon inovator va permite sa tundeti iarba chiar si in spatii dificile, in care trebuia sa o faceti manual, cum ar fi: taiere in apropierea marginilor, de-a lungul zidurilor, straturilor de flori si a marginilor de gazon.

Bosch ARM 32/3200 prezinta un sac de colectare a ierbii destul de generos, de 31 l, pentru o capacitate de colectare imbunatatita si mai putine deplasari pentru golirea casetei;

Pareri de la clienti

Clientii sunt incantati de noul model de masina electrica de tuns iarba Bosch ARM 32/3200 insa este de retinut faptul ca majoritatea o folosesc pentru curti mici spre medii, adica pana in 800 m2. Deasemenea acestia mai amintesc faptul ca raportul calitate-pret este unul avantajos si ca merita cumparata din plin, facandu-si datoria pentru care a fost conceputa.

Concluzii autor

In urma experientelor clientilor putem afirma ca masina Bosch ARM 32/3200 este o investitie ce se merita facuta daca stati la casa si doriti sa aveti o curte curata, cu un gazon impecabil. Raportul calitate-pret este unul foarte bun si nu veti fi dezamagiti de modul in care aceasta se va prezenta atunci cand o veti pune la lucru!

De retinut faptul ca este una dintre cele mai vandute masini de tuns iarba, si pe buna dreptate iar brand-ul Bosch nu face rabat de la calitate si utilitate nici in acest caz!

Review pe scurt: Bosch ARM 32 / 3200

9.4

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

9.3/10

Design

9.2/10

Argumente PRO

  • Motor puternic
  • Greutate de doar 6,8kg
  • Pieptane gazon inovator pt. spatii dificile

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *