14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

PiC Solution Air Family

Produsele PiC Solution au fost proiectate tinand cont de cele mai inalte standarde referitoare la calitate, de catre producatorul Artsana Spa, lider pe piata italiana. Detin in portofoliul sau produse precum nebulizatoare, termometre, tensiometre si terapie calda/rece.

Air Family reprezinta un dispozitiv incadrat in clasa a II-a, prevazut cu un motor cu piston, ce are capacitatea de a transforma medicamentele din stare lichida in aerosoli, fiind practic administrate pe cale respiratorie.

Sigur ca eficienta tratamentului depinde de calitatea medicamentelor administrate. Cupa de nebulizare prezinta un rol extrem de important in crearea particulelor cu diametrul optim pentru terapie. Astfel, va fi asigurat tratamentul potrivit, administrat uniform.

Datorita efectului Double Venturi, aerulv a patrunde atat prin partea de jos, cat si prin cupele din partea de sus. Debitul suplimentar de aer provenit din lateria,, alaturi de debitoul de aer produs de compresor, va directiona mai multe particule catre plamani.

Gratie cupei de nebulizare Sidestream, se va realiza o penetrare mai eficienta a tratamentului in tractul respirator, fapt ce se datoreaza si dimensiunii ideale a particulelor de aerosoli.

Cu ajutorul nebulizatorulul PiC Solution Air Family, vei reusi sa scurtezi timpul de inhalare a medicamentatiei si creste eficienta tratamentului. Este un aparat usor de folosit si prezinta un compresor rubust cu durata de functionare mare.

Poate fi folosit atat de catre adulti, cat de bebelusi, indiferent de varsta.

Aparatul masoara 200 x 200 x 270 mm( W x H x D) si cantareste doar 2.41 kg.

Pareri de la clienti

Clientii sunt incantati de acest aparat si sustin cele spuse de producatori. Este foarte eficient, iar rezultatele s-au putut observa rapid. A fost utilizat atat de catre bebelusi de doar cateva luni, cat si de adulti. In plus, considera raportul calitat/pret foarte bun.


Concluzii autor

PiC Solution PiC Solution Air Family este un nebulizator foarte eficient, ce poate fi folosit atat de adulti, cat si de copii sau chiar bebelusi, indiferent de varsta. Tratamentul aplicat are efect imediat, iar clientii pot confirma acest lucru. Aici vei gasi si o oferta de pret foarte avantajoasa pentru acest produs.

Review pe scurt: Nebulizator PiC Solution Air Family

9.7

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Pret

9.7/10

Design

9.4/10

Argumente PRO

  • medicamentele au efect mai rapid
  • potrivit pentru toate varstele

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *