27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Albatros RA-11T

Caloriferul electric Albatros RA-11T este o alternativa interesanta, de luat in calcul, pentru a incalzi locuinta. De asemenea, poate fi folosit si la birou, eficienta fiind aceeasi, cat timp este respectata suprafata recomandata. Dar mai multe detalii vei afla in ceea ce urmeaza!

Caloriferul Albatros RA-11T ofera o putere de 2500 W si este prevazut cu 11 elementi. De asemenea, dispune de de trei trepte de putere pe care le vei regla in functie de preferinte, dar si de necesitate. In principiu, este recomandat pentru incaperi cu un volum de maxim 60 mc, deci o suprafata de pana la 24 mp.

Termostatul reglabil va fi eficient pentr umentinerea unei temperaturi constante, dar si pentru a obtine economii cu energia electrica.

Este prevazut cu roti si maner incorporat ceea ce asigura transportul rapid si usor.

De asemenea, dispune de loc pentru stocarea cablului pentru a nu te impedica inutil de cabluri prin casa.

Dimensiunile caloriferului sunt de 57 x 48 x 14.5 cm (l x L x A) si cantareste 12.8 kg.

Pareri de la clienti

Clientii au declarat ca acest calorifer le-a fost de mare ajutor pe timp de iarna, reprezentand principala sursa de incalzire. Ca principale avantaje au considerat existenta celor trei trepte de incalzire, termostatul pentru reglarea temperaturii si cablul suficient de gros incat nu se incalzeste usor. Au apreciat raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Albatros RA-11T reprezinta o varianta pentru incalzirea locuintei, pe care o poti lua in calcul cu incredere. S-a dovedit mai eficient decat s-au asteptat cumparatorii, drept pentru care este un produs de incredere si fiabil. Pentr a fi la curent cu oferta de pret actuala, te invitam sa intri aici.

Opinii pe scurt: Calorifer electric Albatros RA-11T

9.1

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.0/10

Design

8.8/10

Argumente PRO

  • putere mare
  • usor de transportat
  • 3 trepte de putere

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *