14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Albatros RB-11T

Nu ezita si ia in calcul ca o metoda alternativa de a incalzi locuinta si un calorifer electric. Este o solutie eficienta si foarte ieftina care merita cel putin incercata. Discutam in continuare despre caloriferul electric Albatros RB-11T care promite sa fie un adevarat ajutor in sezonul rece.

Albatros RB-11T este prevazut cu o putere de 2500 W si 11 elementi. De asemenea, dispune de 3 trepte de putere, pentru a o putea ajusta in functie de preferinte si, desigur, de dimenisiunea camerei. In principiu, este recomandat pentru incaperi cu un volum de pana la 60 mc, deci pentru o suprafata de 24 mp.

Prin intermediul termostatului de camera reglabil poti selecta temperatura dorita, iar in momentul in care aceasta va scadea sub nivelul respectiv, caloriferul va porni automat. Dupa ce temperatura dorita a fost atinsa, acesta va intra in standby.

Pentru a fi mai usor de transportat si de mutat dintr-un loc in altul, acesta a fost dotat cu roti.

Caloriferul masoara 57 x 48 x 14.5 cm (l x L x A) si cantareste 12.8 kg.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sustin ca este un produs foarte practic in orice locuinta si l-au folosit pe timp de iarna ca principala sursa de incalzire. Ei bine, nu i-a dezamagit, dimpotriva, s-a dovedit mai eficient decat s-ar fi asteptat, drept pentru care considera raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Alege cu incredere caloriferul electric Albatros RB-11T pentru ca este un produs de incredere, pe care te poti baza in sezonul rece. Incaleste foarte bine incaperea si nu a cauzat neplaceri. In plus, vine la pachet cu o oferta de pret foarte atractiva, pe care o poti verifica aici.

9.3

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.0/10

Design

9.3/10

Argumente PRO

  • design placut
  • putere mare
  • usor de transportat
  • pret avantajos

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *