14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Albatros RB-13T2

Fii intotdeauna pregatit, pentru a nu fi luat de ger prin surprindere. Apeleaza la produse avantajoase, care sa iti ofere siguranta. Un exemplu de astfel de produs este si caloriferul electric Albatros RB-13T2 despre care vom discuta mai multe detalii in continuare.

Caloriferul Albatros RB-13T2 este prevazut cu o putere de 3000 W si 13 elementi. Detine trei trepte de putere, cu urmatoarele valori: 12000 W, 1800 W si 3000 W.

Termostatul de camera reglabil iti permite setarea unei anumite temperaturi, iar in momentul in care temperatura din camera scade sub valoarea respectiva, caloriferul va incepe sa functioneze automat. Dupa ce valoarea a fost atinsa, acesta va intra in standby. Astfel, reusesti sa faci economii si cu energia electrica.

Datorita rotilor din dotare vei putea transporta si muta mai usor caloriferul dintr-un loc in altul.

Pentru a stoca mai eficient cablul, atunci caloriferul a fost prevazut cu loc special pentru a il stoca.

Dimensiunile aparatului sunt de 59 x 16 x 60 cm (l x L x A) si cantareste 16 kg.

Pareri de la clienti

Utilizatorii au fost foarte multumiti de acest calorifer pentru ca s-a descurcat excelent pe timpul iernii. Chiar si ca principala sursa de incalzire a locuintei, acesta nu i-a dezamagit. Acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret avantajos.


Concluzii autor

Recomandam caloriferul Albatros RB-13T2 pentru ca este un produs eficient, care isi face treaba excelent, fara niciun fel de probleme. Folosit ca principala sursa de incalzire, acesta s-a dovedit extrem de bun, iar clientii s-au declarat multumiti. Aici gasesti o oferta de pret destul de buna pentru acest produs.

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.0/10

Design

9.2/10

Argumente PRO

  • putere mare
  • 3 trepte de putere
  • design placut
  • usor de transportat

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *