24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Albatros RA-09T

Poti apela cu incredere la un calorifer electric atat pentru a incalzi o incapere din casa, cat si la birou. Insa, partea mai dificila este in momentul in care trebuie sa alegi modelul. Nu iti ramane decat sa te informezi in prealabil pentru a adopta cea mai buna decizie. In continuare, discutam despre caloriferul electric Albatros RA-09T.

Caloriferul electric Albatros RA-09T dispune de o putere maxima de 2000 W si 9 elementi. Totodata, preiznta trei trepte de putere si anume: 750 W, 1250 W si 2000 W.

Termostatul reglabil de camera va fi eficient pentru mentinerea unei temperaturi constante, dar vei reusi sa obtii si economii cu energia electrica.

Rotile sunt ideale pentru a usura transportul caloriferului.

Este un produs cat se poate de sigur fiind prevazut cu siguranta si protectie impotriva supraincalzirii.

Vei depozita mai eficient cablul, pentru ca dispune de un loc special pentru a face acest lucru. Asadar, nu te vei mai impiedica de cablu prin casa.

Masoara 40.5 x 14.5 x 57 cm (l x L x A) si cantareste 10.5 kg.

Pareri de la clienti

Clientii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si au declarat ca acest mic aparat a reusit sa le incalzeasca foarte bine dormitoarele in tot sezonul rece. Nu au intampinat niciun fel de probleme, drept pentru care apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.


Concluzii autor

Caloriferul Albatros RA-09T ar putea fi o varianta cu ajutorul careia iti poti incalzi locuinta, drept pentru care recomandam acest produs practic si eficient. Functioneaza in parametrii optimi, iar clientii sunt multumiti. In plus, aici gaseti o oferta de pret foarte avantajoasa.

9.1

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.0/10

Design

8.7/10

Argumente PRO

  • usor de transportat
  • 3 trepte de putere
  • silentios

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *