24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Calorifer electric cu ulei Heinner HCU-S13

Calorifer electric cu ulei Heinner HCU-S13 este un aparat de incalzire foarte puternic care va face fata oricarei incaperi si o va incalzi rapid datorita puterii de 2500W si a celor 13 elementi din care este construit.

Heinner HCU-S13 dispune de 3 trepte de putere pe care le puteti folosi un functie de nivelul de temperatura dorit, astfel:  1000W, 1500W si 2500W.

Termostatul din dotarea caloriferului electric este reglabil, astfel ca va puteti seta temperatura dorita oricand. Prezinta un loc de stocare a cablului pentru a-l depozita rapid si simplu, de un indicator luminos de functionare, precum si de siguranta si protectie la supraincalzire.

Pareri de la clienti

Clientii sunt foarte multumiti de achizitia facuta, afirmand ca intr-un timp foarte scurt, incalzeste o camera mare fara a mirosi a ulei incins. Acestia apreciaza pretul produsului ca fiind foarte bun, avand in vedere ca se comporta excelent si ca incalzeste perfect orice camera.

Concluzii autor

Personal consider ca raportul calitate-pret este avantajos pentru client, care nu trebuie sa isi faca griji ca aparatul se va strica sau ca nu va face fata exigentelor in materie de incalzire a incaperilor. Clientii dovedesc acest lucru prin numarul mare de review-uri pozitive pe care le-au lasat in pagina produsului, fiind foarte incantati si multumiti.

9.2

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.2/10

Design

9.1/10

Argumente PRO

  • Putere 2500W
  • Protectie supraincalzire
  • 3 trepte de putere
  • 13 elementi

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *