22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Convector electric de podea PNI Turbo Heat 2000W

Iata ca se apropie zilele de toamna racoroase, in care ai nevoie de un aparat de incalzire mic si puternic, pe care sa il folosesti ori de cate ori simti nevoia pentru a te incalzi. Convectorul electric de podea PNI Turbo HEAT 2000W este tot ce ai nevoie pentru o incapere medie, facand fata tuturor provocarilor in materie de incalzire, gratie functiilor din dotare.

Functia Turbo te va ajuta sa sporesti eficienta incalzirii spatiul, ventiland aerul incazit ce iese din convector si imbunatatind totodata circulatia aerului. PNI Turbo Heat dispune de un grijal mare de evacuare ce asigura o conventie maxima si o incalzire rapida a incaperii.

Termostatul este reglabil, astfel ca oricand puteti sa setati temperatura dorita rotind potentiometrul. PNI Turbo Heat dispune de 6 trepte de temperatura, acesta conectand si deconectand convectorul automat atunci cand temperatura selectata a fost atinsa.

Convector electric de podea PNI Turbo Heat este dotat cu functie timer de programare pe ore a incalzirii, astfel ca din potentiometru puteti sa faceti acest lucru in subdiviziuni din 15 in 15 minute, pe parcursul a 24 de ore.

Cele 3 trepte de putere va asigura o incapere incalzita confortabil, silentios si fara mirosuri, acestea fiind dispuse astfel: 800 W – comutatorul I, 1200 W – comutatorul II si 2000 W – comutatorul I + II.

Convector electric de podea PNI Turbo Heat este usor de transportat datorita manerelor practice de transport, avand astfel posibilitatea sa ii schimbati rapid locul de utilizare iar picioarele de sprijin mari si stabile impiedica rasturnarea accidentala a aparatului.

Pareri de la clienti

Clientii sunt super multumiti de achizitia facuta, afirmand ca raportul calitate-pret este unul excelent si ca utilitatea este dovedita. Nu se asteptau sa primeasca un convector electric de o asemenea calitate, la un pret asa de bun, designul fiind unul placut.

Concluzii autor

Personal consider ca este o achizitie utila pentru zilele friguroase de toamna-iarna-primavara, atunci cand aveti nevoie de un aparat care sa incalzeasca incaperea, fiind ideal atat pentru acasa cat si pentru birou.

9.5

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.6/10

Design

9.3/10

Argumente PRO

  • Putere 2000W
  • 6 trepte de temperatura
  • 3 trepte de putere
  • Timer pentru programare incalzire
  • Design placut

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *