14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Tesy CN03200EIS

Inca nu te-ai pregatit de sezonul rece? Ei bine, suntem de parere ca ar trebui sa faci acest lucru din timp, pentru ca temperaturile ar putea scadea brusc, iar tu sa nu fii pregatit. Un aparat foarte eficient in acest sezon este convector de perete Tesy CN03200EIS, despre care putem spune ca reprezinta unul dintre cele mai performante modele, ce dispune de tehnologie de ultima generatie. Toate acestea deservesc in obtinerea unei eficiente ridicate, fara batai de cap.

Tesy CN03200EIS dispune de o putere de maxim 2000 W, fiind recomandat pentru incaperi cu un volum de maxim 60 W. Concret, suprafat incaperii poate fi de 25 mp, pentru ca aparatul sa obtina o eficienta maxima. Este prevazut cu un tub metalic si lamela de aluminiu amplasat la interior, astfel reusind sa obtina rezultatele scontate. Promite sa incalzeasca incaperea intr-un timp de pana la 25% mai scurt.

Aparatul poate fi asezat atat pe podea, cat si pe perete, performantele nu depind de locul in care il asezi. Este prevazut cu doua termostate, unul de siguranta si celelalat electronic de camera, reglabil, ce permite un control cu o foarte mare precizie a temperaturii din camera. Totodata, se obtine o economisire a energiei electrica cu pana la 21% comparativ cu convectoarele cu termostat mecanic.

Totodata, convectorul prezinta si timer, prin intermediul caruia vei putea programa activitatea aparatului pe intervale de timp.

Si mai interesant este faptul ca Tesy CN03200EIS poate fi controlat si de la distanta in modul Wi-fi, cu ajutorul dipsozitivelor mobiel ce functioneaza cu sistem de operare Android sau iOS. Sigur ca pentru a reusi acest lucru, va trebui sa descarci o aplicatie speciala cum ar fi Pell Smart Remote. Aceasta iti permite controlul unei game foarte variate de dispozitive din locuinta ta, inclusiv televizoare, aparate de aer conditionat si asa mai departe. In egala masura, este eficienta si apolicatia Tesy Cloud.

Alte functii interesante cu care este prevazut acest convector se refera la afisarea temperaturii din incapere, adaptarea automata a activitatii pe parcursul noptii, pentru ca somnul tau sa fie cat mai linistit, iar zgomotul convectorului sa fie insesizabil. De asemenea, nu va permite nici schimbari bruste de temperatura.

Datorita protectiei IP 24, aparatul poate fi montat si folosit chiar si incaperi cu umiditate ridicata, cum ar fi baia.

Pareri de la clienti

Clientii sunt incantati de alegerea pe care au facut-o si sustin ca aparatul incalzeste foarte bine incaperea unde l-au amplasat. De asemenea, au remarcat ca durata de incalzi a incaperii este destul de scurta si, prin urmare, isi face treaba eficient. In plus, considera raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Din punctul nostru de vedere, Tesy CN03200EIS este o varianta foarte buna, de luat in calcul, inregistrand performante foarte bune. Datorita functiilor sale moderne, te vei simti intotdeauna confortabil si vei fi in siguranta.Pentru a fi curent cu oferta de pret actuala, nu ezita sa intri aici.

9.7

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Pret

9.5/10

Design

9.4/10

Argumente PRO

  • nu emite noxe si nu necesita evacuare
  • solutie sigura
  • usor de montat
  • silentios
  • protectie IP 24

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *