22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Simbio YLB1911

Caloriferul electric Simbio YLB1911 reprezinta o alternativa interesanta prin care ai putea sa iti incalzesti locuinta, presupunand o investitie minima. Ei bine, te invitam sa ne urmaresti in continaure pentru a te convinge daca ar merita sau nu achizitionat acest produs.

Simbio YLB1911 este prevazut cu o putere generoasa de 2500 W si trei trepte de putere, pentru a-o ajusta in functie de necesitate. Cei 11 elementi din dotare au rolul de a incalzi cat se poate de rapid orice incapere de dimensiuni medii sau mici. De aceea, recomandam acest produs pentru incalzirea unui dormitor, unui atelier mai mic, un birou, pentru ca eficienta sa fie una pe masura.

Cele trei trepte de putere pe care le-am mentionat anterior sunt: treapta 1 – 1000 W, treapta 2 – 1500 W si treapta 3 – 2500 W. Acestora li se adauga functia turbo care intensifica activitatea aparatului pentru a incalzi si mai rapid incaperea unde este amplasat.

Termostatul incorporat are rolul de a opri sau a scadea consumul de energie de la prize, in momentul in care temperatura dorita a fost deja atinsa.

Caloriferul a fost testat, astfel ca iti va garanata siguranta la presiune ridicata, fiind dotat cu protectie impotriva supraincalzirii.

Este si foarte usor de mutat dintr-un loc in altul gratie rotilor si manerelor dn dotare. Dupa ce l-ai folosit, pentru a evita sa atingi elementii fierbinti, poti strange cablul in jurul dispozitivului special de depozitare.

Principalele avantaje ale acestui calorifer se refera la faptul ca dupa ce l-ai oprit, o buna perioada va ramane cald, este silentios, incalzeste aerul prin intertie termica, dar si prin convectie, poti usca chiar si haine mai mici sau prosoape asezandu-le deasupra sa.

Dimensiunile aparatului sunt de 555 x 240 x 625 cm (l x  x A) si cantareste 11.2 kg.

Pareri de la clienti

Clientii sustin ca este un produs rezonabil care s-a descurcat foarte bine in sezonul rece. Isi face treaba exact asa cum s-au asteptat, iar in ansamblu nu au ce sa ii reproseze. Considera raportul calitate/pret foarte bun.


Concluzii autor

Personal, consider ca Simbio YLB1911 este un calorifer interesant, care ar putea fi o solutie pentru incalzirea unei anumite incaperi sau chiar o varianta de rezerva atunci cand ai probleme cu incalzirea locuintei. Vine la pachet cu o oferta de pret, din punctul meu de vedere, rezonabila pe care o poti verifica aici.

9.1

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

8.7/10

Design

8.9/10

Argumente PRO

  • putere mare
  • siguranta in utilizare
  • usor de transportat

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *