16 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Star-Light YOH13B

Star-Light YOH13B este un calorifer electric foarte bun, pe care te poti baza cu incredere in sezonul rece. Se bucura de aprecieri foarte bune in randul utilizatorilor, insa pana atunci, iti propunem sa faci cunostinta cu el.

Star-Light YOH13B este prevazut cu o putere de 2500 W, pe care o vei regla in functie de cele trei trepte disponibile: 1000 W, 1500 W si 2500 W. Este recomandat pentru incaperi cu volumul de 62 mc. Daca ne raportam la o inaltime standard a incaperii de 2.5 m, atunci suprafata recomandata este de pana la 25 mp.

Pentru a fi transportat mult mai usor, caloriferul a fost prevazut cu roti.

Prezinta un indicator luminos care te va pune in tema atunci cand aparatul functioneaza. Cand este in repaus, indicatorul va fi stins.

Este dotat cu termostat de siguranta, protectie anti-inghet si protecite impotriva supraincalzirii, ceea ce face sa fie un aparat sigur.

Prin intermediul termostatului de camera, poti seta temperatura dorita.

Dimensiunile aparatului sunt de 62 x 58.5 x 24 cm (l x L x A) si cantareste 14 kg.

Pareri de la clienti

Clientii sustin ca este un produs foarte mult, care resuseste sa incalzeasca rapid chiar si o incapere de 25 mp. Spatiul de depozitare este destul de genros, iar manerele si rotile din dotare il fac usor de mutat. Considera ca este o alegere foarte eficienta si apreciaza raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Sutn de parere ca Star-Light YOH13B este un calorifer foarte bun, pe care te poti baza cu incredere in sezonul rece. Se descurca excelent, iar clientii s-au declarat foart emultumtii de produs. In plus, aici poti beneficia de un pret foarte bun.

9.2

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.0/10

Design

8.8/10

Argumente PRO

  • putere mare
  • 3 trepte de putere
  • siguranta in utilizare

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *