24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light YMOH7BL

O alternativa interesanta sau o solutie complementara pentru incalzirea unei camere sau a unui birou o constituie caloriferul electric Star-Light YMOH7BL. Dar pentru a fi convins de faptul ca este solutia optima, iti recomandam sa afli mai multe detalii despre el.

Caloriferul Star-Light YMOH7BL prezinta o putere de 700 W, drept pentru care l-as recomanda pentru dormitoare sau incaperi mai mici. In spatii mai mari, s-ar putea ca aparatul sa nu mai fie atat de eficient avand in vedere puterea sa care nu este faorte mare.

Prezinta termostat de camera reglabil, care te va ajuta sa mentii o temperatura constanta, dar si pentru a obtine economii cu energia electrica.

Dispune de termostat de siguranta si protectie la supraincalzire ceea ce il face un aparat sigur, pe care te poti baza oricand.

Vei sti intotdeauna cand aparatul este in functiune sau in repaus, datorita indicatorului luminos de functionare.

Dimensiunile acestuia sunt de 65 x 16 x 43 cm (l x L x A) si cantareste 9.1 kg.

Pareri de la clienti

Clientii au folosit aparatul in spatii mai mici, dupa cum este si recoamdnat, si s-au declarat multumiti. Sustin ca au incalzit dormitoare foarte bine, chiar si cand era ger afara. In plus, considera raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Suntem de parere ca Star-Light YMOH7BL este un aparat foarte practic in orice locuinta si nu strica niciodata sa ai o varianta de rezerva. Se poate intampla sa ai probleme cu incalzirea locuintei, este firesc si destul de frecvent, iar atunci trebuie sa iti iei masuri de precautie. Daca intri aici, vei gasi o oferta de pret excelenta.

8.9

Calitate

8.6/10

Fiabilitate

9.0/10

Pret

9.0/10

Design

9.1/10

Argumente PRO

  • siguranta in utilizare
  • usor de transportat
  • pret mic

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *