14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Star-Light YOH9S

Un alt calorifer foarte interesant si foarte ieftin este modelul Star-Light YOH9S. Ei bine, am decis sa ii acordam o sansa si sa verificam cat de eficient este. Cateva modele precedente ne-au surprins in mod placut si am fost convinsi ca nici cu acest model cei de la Star-Light nu au dat gres.

Caloriferul Star-Light YOH9S este prevazut cu o putere de 2000 W, pe care o poti regla in functie de trei trepte disponibile: 800, 1200 si 2000 W.

Este un produs sigur in utilizare, iar producatorii s-au gandit la fiecare aspect implicat. Astfel, aparatul prezinta termostat de siguranta si protectie impotriva supraincalzirii.

Faptul ca prezinta roti presupune o mutarea foarte usoara dintr-o camera in alta.

Atunci cand aparatul functioneaza, este aprins un indicator luminos de functionare, iar cand este stins, inseamna ca aparatul este in repaus.

Dimensiunile acestuia sunt de 63.8 x 43.7 x 24.6 cm (l x L x A) si cantareste 8.86 kg.

Pareri de la clienti

Utilizatorii au declarat ca acest calorifer l-au folosit atat pentru incalzirea unui dormitor, cat si la birou. In principiu, sustin ca incalzesc dsetul de bine incaperea si nu au intampinat probleme cu el. Considera raportul calitate/pret avantajos.


Concluzii autor

Star-Light YOH9S este un calorifer electric foarte ieftin si practic, pe care il poti achizitiona cu toata increderea. Il recomand chiar si in casele unde mai exista alocuri probleme cu incalzirea pentru ca este bine sa ai intotdeauna o varianta de rezerva. In plus, aici poti beneficia de o oferta de pret extrem de buna.

9

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.0/10

Design

8.6/10

Argumente PRO

  • usor de transportat
  • incalzire eficienta
  • siguranta in utilizare
  • pret mic

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *