24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Zass ZR 11 SL

Un calorifer electric poate fi foarte util in sezonul rece, de aceea reprezinta o varianta de luat in calcul. De aceasta data, iti vom face cunostinta cu un model interesant si anume Zass ZR 11 SL, caruia ii vom realiza o analiza atenta.

Zass ZR 11 SL inregistreaza o putere de 2500 W si este prevazut cu 11 elementi. Dispune de trei trepte de putere pe care le vei ajusta in functie de preferinte: 1000 W, 1500 W si 2500 W.

Gratie termostatului de camera reglabil, temperatura se va putea mentine constanta. In plus, vei obtine economii cu energia electrica.

In ceea ce priveste siguranta, nu incape indoiala ca este un aparat sigur fiind prevazut cu termostat de siguranta si protectie impotriva supraincalzirii.

Il vei muta foarte usor dintr-o camera in alta, dat fiind ca este prevazut cu roti pentru transport.

Totodata, nu te vei mai impiedica inutil de cablu prin casa, avand loc special unde il vei putea depozita.

Pareri de la clienti

Cumparatorii au declarat ca aparatul isi face treaba foarte bine si au reusit sa incalzeasca fara probleme pe timpul iernii dormitoare si chiar living-uri. Sunt incantati de faptul ca poate fi mutat foarte usor dintr-o incapere in alta si apreciaza raportul calitate/pret bun.


Concluzii autor

Zass ZR 11 SL este un model de calorifer electric foarte practic si util in orice locuinta, cu care poti incalzi fara probleme pe timpul iernii dormitoare, living-uri sau chiar birou. Este usor de mutat dintr-o incapere in alta, iar clientii sustin ca este un adevarat ajutor chiar si atunci cand reprezinta principala sursa de incalzire. Aici gasesti si o oferta de pret rezonabila pentru acest produs.

Pareri pe scurt: Zass ZR 11 SL

8.7

Calitate

8.6/10

Fiabilitate

9.2/10

Pret

8.4/10

Design

8.5/10

Argumente PRO

  • puternic
  • siguranta in utilizare
  • usor de transportat

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *