14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

TP-Link NC450

Tine-ti casa intotdeauna supravegheata, chiar si atunci cand esti plecat in vacanta. Iti recomandam o camera de supraveghere foarte buna si anume TP-Link NC450. In continuare, vom analiza acest model pentru a verifica potentialul sau si daca este  in concordanta cu asteptarile tale.

Camera de supraveghere TP-Link NC450 se poate roti pe orizontala sau verticala pana la 300/150 de grade, putand fi amplasata in orice unghi al casei.

Se bucura de o claritate HD foarte buna, avand lentile din sticla si senzor CMOS de 1/4″ cu scanare progresiva. De asemenea, inregistreaza video 720p HD, imaginile capturate fiind destul de clare. Chiar si pe timp de noapte, imaginile vor avea o calitate foarte buna.

In conditii de intuneric total, ai vizibilitate de pana la 8 metri, imaginile fiind foarte clare.

Cu ajutorul stramingului audio 2-way, chiar poti comunica cu interlocutorii.

Prin intermediul aplicatiei tpCamera, detii controlul absolut al camerei Wi-fi oriunde te-ai afla. Este suficient doar accesul la internet.

Camera de luat vedere TP-Link NC450 masoara 14.4 x 10.9 x 10.6 cm (D x H x W).

Pareri de la clienti

Utilizatorii sustin ca este o camera foarte buna, de care sunt extrem de multumiti. Imaginile inregistrata sunt de o calitate de necontestat, iar faptul ca pot controla dispozitivul de pe smartphone i-a incantat foarte mult. Acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.


Concluzii autor

Personal, sunt de parere ca TP-Link NC450 este o camera de supraveghere foarte buna, constituind o alternativa excelenta, de luat in calcul. Ofera inregistrari foarte clare, ceea ce este cel mai important, inregistrari de care poti beneficia direct pe telefonul mobil in timp real. In plus, vine la pachet cu o oferta de pret avantajoasa pe care o poti vedea aici.

9.5

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Pret

9.3/10

Design

9.3/10

Argumente PRO

  • imagini calitative
  • rotire pe orizontala si verticala
  • control prin intermediul smartphone-ului

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *