22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Lada frigorifica Star-Light CCF-295AP

Lada frigorifica Star-Light CCF-295AP a fost special conceputa pentru utilizarea in spatii comerciale sau chiar in casa, daca doresti sa iti pastrezi alimentele si bauturile la rece pentru o perioada indelungata de timp, fara grija ca se pot altera, dispunand de un spatiu generos de pana la 295 l.

Star-Light CCF-295AP este un model de lada frigorifica foarte reusit, fiind foarte incapatoare si silentioasa in acelasi timp, avand un nivel de zgomot foarte scazut de doar 44 dB. Clasa energetica A+ va asigura un consum de energie scazut, cu pana la 20% mai mic fata de cele din clase anterioare, ceea ce este un plus considerabil, avand in vedere ca vorbim de o lada frigorifica de dimensiuni generoase.

Lada frigorifica este dotata cu o functie de super congelare, ceea ce va asigura inghetarea de pana la 14kg de carne sau alte alimente, in decurs de 24 de ore. Cosul din sarma pentru o compartimentare mai utila si rotile rezistente pentru o deplasare mai usoara completeaza aspectele pozitive ale acestui model de lada frigorifica.

Pareri de la clienti

Clientii sunt foarte multumiti de aceasta lada frigorifica, atat in ceea ce priveste pretul la care a fost achizitionata si modul in care se comporta, fiind practic un produs foarte bun la un pret pe care nu il intalnesti la alte branduri.

Concluzii autor

Ca si concluzie finala, putem spune ca Star-Light CCF-295AP este o lada frigorifica foarte incapatoare si silentioasa, pe care o puteti folosi atat in magazine cat si acasa, atunci cand aveti cantitati mari de carne sau alte alimente, de congelat. Raportul calitate-pret este unul excelent, alte modele de aceeasi capacitate si care fac acelasi lucru, fiind mai scumpe chiar si cu 250 de lei.

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

9.5/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • Pret excelent
  • Zgomot redus
  • Eficienta energetica A+

Argumente CONTRA

  • lipsa no frost

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *