22 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Stadler Form Albert Little

Ai probleme in permanenta cu umiditatea in locuinta si nu stii cum sa scapi de ea? Cu siguranta dezumidificatorul Stadler Form Albert Little iti va fi de mare folos, fiind un produs de inalta calitate.

In primul rand, am apreciat la acest dezumidificator faptul ca este extrem de silentios. Este realizat din materiale de calitate net superioara.

Stadler Form Albert Little prezinta o capacitate de dezumidificare de 10 litri in decursul a 24 de ore. Gratie modului swing, asigura o distrbuire optima a aerului in incapere, fiind ideal si pentru suprafete mai mari.

Prin intermediul higrostatului incorporat, detii controlul absolut asupra umiditatii din aer. Cu alte cuvinte, ai posibilitatea de a seta gradul dorit, iar in momentul in care este depasit, aparatul va porni automat.

Poti selecta, desigur, si nivelul vitezei. Sunt la fel de utile si practice si functia de dezghetare si senzor, modul de noapte care presupune stomparea LED-urilor in momentul in care aparatul va functiona pe timpul noptii. De asemenea, modul auto permite oprirea in mod automat a unitatii in momentul in care rezervorul se va umple, reducand astfel si consumul energetic.

Il poti muta foarte usor dintr-un loc in altul gratie rotilor pentru transport.

Dimensiunile aparatului sunt de 21.6 x 55.5 x 29.8 cm (D x H x W), avand o greutate de 10.2 kg.

Pareri de la clienti

Clientii au declarat ca este un produs extrem de bun, care merita fiecare banut. Au declarat ca pot dormi fara probleme cu el in camera fiind foarte silentios, elimina umezeala extrem de rapid si se descurca in general excelent. In plus, acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte avantajos.


Concluzii autor

Stadler Form Albert Little este un dezumidificator foarte bun, ce elimina umiditatea din aer foarte bine, fiind totodata silentios si extrem de economic. Clientii s-au declarat mai mult decat multiti de calitatea sa, drept pentru care comandam acest produs. Aici gasesti o oferta de pret actuala.

9.7

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pret

9.2/10

Design

9.5/10

Argumente PRO

  • silentios
  • economic
  • elimina rapid umiditatea din aer
  • mod auto
  • functie dezghetare si senzor

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *