23 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

TESLA Robostar W550 este un robot de curatare a geamurilor foarte util pentru orice gospodina ce reuseste sa va simplifice munca, dar si sa economisiti timp. Nu mai trebuie sa va chinuiti sa curatati geamurile prea inalte si inaccesibile, caci aceast produs poate face treaba in locul vostru.

Robotul de geamuri TESLA Robostar W550 a fost special conceput pentru curatarea facila si rapida a geamurilor, beneficiind de sistem inovator de curatare ce ofera o utilizare usoara si rezultate pe masura. Este prevazut cu motor electric fara perii de inalta calitate ce genereaza o putere de aspiratie de 3500 Pa. Totodata, ofera und esign modern si asigura curatarea in trei etape.

Navigare inteligenta face ca aparatul sa poarta cartografia foarte bine suprafata pe care o are de curatat, in timp ce bateriile de rezerva vor fi un plus de siguranta pentru voi. Beneficiaza de protectie impotriva caderii sub forma unei franghii de siguranta foarte bine lucrata.

Navigarea giroscopica inteligenta are capacitatea de a cartografia bine suprafata ce trebuie curatata, pentru ca aparatul sa stie ce miscari va avea de realizat. Aveti posibilitatea de a opta pentru modul de curatare automata sau puteti alege intre moduri specifice. Modul este disponibil pentru rezultate optime la curatarea ferestrelor inalte, iar modul este potrivit pentru ferestrele largi.

Aparatul prezinta doua perechi de lavete de curatare separate ce garanteaza o curatare eficienta. Prima carpa oscileaza dintr-o parte in alta, iar cea de-a doua se ocupa de finalizarea curateniei. Excesul de apa este indepartat cu racleta de cauciuc care se afla intre servetele.

De asemenea, in cazul in care apar intreruperi de curent, TESLA Robostar W550  a fost prevazut cu baterie de rezerva care alimenteaza in siguranta aparatul. In plus, poate fi reglat cu usurinta prin telecomanda, iar cablul de siguranta asigura protectie excelenta impotriva caderilor de la inaltime.

Modelul in discutie a fost special gandit pentru a putea patrunde si in zonele mai greu accesibile. Parta frontala dreptunghiulara manipuleaza foarte bine marginile ferestrelor, iar spatele rotunjit asigura o rotatie usoara si rapida.

Concluzii si Pareri de la clienti

TESLA Robostar W550  este un robot de geamuri bun, care va poate scuti de grija geamurilor dificil de curatat, oferind o lustruire eficienta acestora intr-un timp destul de scurt. Cumparatorii sunt multumiti de aparat si sunt de parere ca reprezinta un real ajutor pentru ei. Acestia sustin ca aparatul isi face treaba in parametrii optimi, este usor de controlat si deosebit de practic in orice locuinta. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: TESLA Robostar W550 

9.6

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.5/10

Pret

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 3 moduri de curatare - Automat, Format N, Format Z
  • Teleomanda
  • Cablu de siguranta cu ventuza pentru fixare pe geam
  • Baterie de rezerva

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *