15 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

El Fuego

Cand vine vorba despre alternative pentru incalzirea locuintei care sa nu fie foarte costisitoare, sfatul nostru este sa iei in calcul si convectorul. Reprezinta o varianta interesanta si, in egala masura, eficienta. Astfel ca am dorit sa analizam cat mai multe modele de convectoare pentru a verifica eficienta lor, dar si pentru ca tu sa te poti convinge ca este sau nu, cel mai potrivit produs pentru tine.

Convectorul El Fuego ofera o putere de 2000 W pe care o poti ajusta in functie de cele doua trepte de putere: 1000 W sau 2000 W. Acest aspect depinde si de marimea incaperii unde il vei amplasa, dar si de preferinte.

Este prevazut cu doua picioruse de sprijin care ii asigura o stabilitate excelenta. Totodata, poate fi montat si in perete, avand sistemul de prindere necesar.

Dispune de termostat reglabil de camera, ce te va ajuta sa mentii o temperatura constanta, dar vei face economii si cu energia electrica.

Cu ajutorul indicatorului luminos, vei sti intotdeauna daca aparatul functioneaza sau este in repaus.

Pareri de la clienti

Utilizatorii sunt de parere ca este un aparat foarte practic, care le-a fost de mare folos pe timpul iernii si care le va fi in continuare. Considera raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

El Fuego reprezinta un model de convector practic si foarte accesibil, o optiune interesanta pentru a iti incalzi locuinta sau doar o anumita incapere. Vine la pachet cu o oferta de pret avantajoasa pe care o poti vedea aici.

8.8

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

8.8/10

Design

8.0/10

Argumente PRO

  • incalzire rapida
  • podea sau perete
  • protectie anti-inghet

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *