16 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Vivax PH-2000

Consider ca trebuie sa te pregatesti din timp pentru sezonul rece si sa te orientezi deja catre produsele care te vor ajuta sa treci mai usor de aceasta iarna. Ei bine, noi iti propunem sa iei in calcul si achizitionarea unui convector electric pentru ca iti va fi de mare folos. In continuare, ne vom opri asupra modelului Vivax PH-2000, pentru a il cunoaste mai bine.

Vivax PH-2000 poate fi montat atat in perete, cat si amplasat pe podea, oferind o putere de 2000 W pe care o poti regla in functie de cele doua trepte existente.

Este un produs sigur fiind dotat cu termostat de siguranta, dar si protectie impotriva supraincalzirii. Astfel, in situatia in care aparatul s-ar supraincalzi sau s-ar rasturna accidental, ei bine, se va opri automat, fara a iti pune casa in pericol.

Cu ajutorul termostatului de camera reglabil vei putea face economii, dar va mentine si temperatura constanta.

Vei sti intotdeauna cand functioneaza sau cand este in repaus datorita indicatorului luminos care te pune in tema de fiecare data.

Pareri de la clienti

Utilizatorii sunt multumiti de modul in care acest convector isi face treaba, sustinand ca incalzeste destul de rapid incaperea, iar pentru ei a fost o optiune foarte buna. Considera, totodata, raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Vivax PH-2000 reprezinta un convector foarte practic la care poti apela atat acasa, cat si la birou. Se descurca eficient, asigurand cele mai bune conditii in sezonul rece. In plus, vine la pachet cu o oferta de pret destul de avantajoasa pe care o poti vedea aici.

Pareri pe scurt: Vivax PH-2000

9

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.0/10

Design

8.8/10

Argumente PRO

  • incalzire rapida
  • podea sau perete
  • siguranta in utilizare

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *