22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Bionaire BPH1520-I Micathermic

Pentru ca nu peste mult timp va incepe sa se raceasca vremea, temperaturile vor scadea progresiv, iar tu vei avea nevoie de un sistem de climatizare performant care sa iti asigure tot confortul de care ai nevoie. De aceea, iti facem cunostinta cu convectorul electric de podea Bionaire BPH1520-I Micathermic ce ofera o multitudine de avantaje, comparativ cu dispozitivele clasice de incalzire.

Bionaire BPH1520-I Micathermic ofera o putere de maxim 1500 W, pe care o poti regla in functie de cele doua trepte. In ceea ce priveste capacitatea de incalzire, aparatul este recomandatpentru volume cuprinse intre 30 si 60 mc. Altfel spus, va face fata excelent incaperilor cu suprafete cuprinse intre 11 si 22 mp.

Fiind prevazut cu protectie IP24, acest model de convector va putea fi utilizat si in medii umede, precum baile.

Convectorul asigura si o autonomie destul de buna, fiind dotat cu timer. In acest context ii vei putea programa modul de functionare, pe intervale de timp, de pana la 16 ore. Totodata, prezinta termostat digital pentru controlul temperaturii din incapere, in timp ce consumul de resurse va fi minim.

Nu lipseste nici functia de inghet ce deserveste pentru mentinerea constanta a temperaturii la un nivel suficient de mare pentru a proteja instalatia impotriva inghetului, dar suficinet de mica pentru a nu inregistra un consum mare.

Aparatul este prevazut cu un maner pentru transport si suport de fixare pentru podea, dar si pentru perete.

Pareri de la clienti

Clientii sunt multumiti de acest convector si sustin ca materialele din care este realizat sunt de calitate si prezinta un aspect elegant. Isi face treaba eficient, drept pentru care utilizatorii au apreciat raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Suntem de parere ca Bionaire BPH1520-I Micathermic este un convector foarte eficient si chiar reprezinta o solutie eficienta in sezonul rece. Totodata, este o alternativa sigura, nu pune viata utilizatorului in pericol, foloseste reurse regenrabile si nu emite noxe. In plus, de aici poti achizitiona aparatul la un pret avantajos.

9.5

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Pret

9.4/10

Design

9.2/10

Argumente PRO

  • gimer
  • functie inghet
  • protectie IP24
  • design elegant

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *