14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Masina de tocat Heinner MG-W1200R

Heinner MG-W1200R este o masina de tocat potrivita pentru activitati uzuale in bucatarie, dar si pentru a face suc de rosii sau carnati, gratie accesoriilor din dotare ce se vor dovedi extrem de utile si de care veti avea nevoie cu siguranta.

Dezvolta o putere de 1360W, suficient de mare pentru a asigura o capacitate de tocare de 1.5kg/min pentru a va pregati carnea tocata, legume, suc de rosii sau carnati.

Cutitul si cele trei site de taiere sunt fabricate dintr-un inox de buna calitate, ce vor asigura durabilitatea si rezistenta in timp a acestei masini de tocat Heinner MG-W1200R, unul dintre cele mai ieftine modele, fiabile si rezistente in acelasi timp.

Nivelul de zgomot este ok, avand in vedere ca la masini mai premium intalnim un nivel mai mare. Heinner MG-W1200R atinge doar 85dB, astfel ca puteti folosi masina chiar si seara.

Accesoriile pentru rosii si carnati isi vor dovedi utilitatea mai ales in sezonul de toamna, atunci cand toata lumea se pune pe treaba.

Pareri de la clienti

Clientii sunt multumiti de masina de tocat  Heinner MG-W1200R, fiind tot ce le trebuie in bucatarie. Fata de modelele mai scumpe, aceasta face fix acelasi lucru, chiar daca putin mai incet. Insa sa fim seriosi, nu veti toca in fiecare zi cantitati mari de carne, rosii sau veti face metri intregi de carnati.

Concluzii autor

Personal consider ca este o masina de tocat ideala, mai ales daca nu dispui de un buget foarte mare si iti doresti un astfel de electrocasnic mic in bucatarie. Raportul calitate-pret este mai mult decat avantajos pentru client. Daca doriti si alte modele mai avansate, le puteti gasi chiar aici!

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.2/10

Pret

9.5/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • Accesorii rosii si carnati
  • Functie reverse
  • Capacitate de tocare buna 1.5kg/min
  • Cutit din inox

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *