24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light ESD-170SS

Consumul cafelei de dimineata reprezinta un tabiet sau o necesitate pentru tine? Cu siguranta meriti ce este mai bun, de aceea ai nevoie de un aparat potrivit in acest sens, astfel incat in fiecare dimineata sa te rasfeti cu un gust deosebit de cafea. Iar pentru a obtine aceasta ai nevoie de un espressor potrivit precum Star-Light ESD-170SS pe care il vom analiza in continuare.

Espressor-ul Star-Light ESD-170SS detine o putere de 1470, fiind ideal pentru prepararea cafelei in fiecare zi. Dispune de tehnologia One Touch, ideala pentru a salva timp, pe care il poti doza altfel, preparand mult mai rapid cafeaua preferata, fara sa mai fie nevoie de realizarea unor setari suplimentare sau lecturarea manualului de utilizare, pentru a intelege cum trebuie utilizat aparatul. Astfel, totul se simplifica si devine mai facil.

Aparatul este dotata cu un rezervor de lapte ce are o capacitate de -.5 litri pe care il vei putea detasa. Cand aparatul nu este pus in functiune, poti depozita recipientul cu lapte in frigider.

Datorita optiunii de oprire programabila poti controla aparatul mai usor si sigur, iar cafeaua va fi preparata exact pe gustul tau.

Star-Light ESD-170SS masoara 21.1 x 34.3 x 31 cm (l x L x A).

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt incantati de eficienta acestui aparat, care s-a dovedit a fi de departe unul extrem de bun. Sustin ca isi face treaba foarte bine si este foarte usor de curatat. In plus, considera raportul calitate/pret foarte bun.


Concluzii autor

Espressor-ul Star-Light ESD-170SS este un aparat potrivit in orice locuinta, fiind destul de practic si usor de folosit. Experienta utilizatorilor cu acest aparat a fost una destul de placuta, ceea ce ne confirma ca este un produs de incredere. Pentru a consulta mai multe informatii, dar si o oferta de pret, intra aici.

9.1

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

8.9/10

Design

9.2/10

Argumente PRO

  • tehnologie One Touch
  • oprire programabila
  • recipient lapte detasabil

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *