23 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Trotec TTK 30 E

Pentru a scapa de umiditatea din aer, este nevoie sa gasesti aparatul potrivit. Suntem aici pentru a iti oferi o mana de ajutor si pentru a iti prezenta produsele dorite. Discutam in continuare despre dezumidificatorul Trotec TTK 30 E, un produs foarte util si eficient.

Trotec TTK 30 E prezinta o capacitate de dezumidificare de maxim 12 litri pe parcursul a 24 de ore. Este recomandat pentru incaperi cu suprafete cuprinse intre 15 si 37 mp. Presupune un domeniu de lucru din perspectiva temperaturii intre 5 si 32 de grade Celsius, iar din perspectiva umiditatii, intre 30 si 80% u.r.

Aparatul este prevazut cu un LED cu lumina albastra, care te va avertiza in cazul in care umiditatea din aer coboara sunb 55%. LED-ul va avea culoarea verde, daca umiditatea se afla in parametrii optimi si anume intre 55 si 70%. Insa, cand lumina va fi de culoare rosie, inseamna ca nivelul umiditatii depaseste 70%.

Modul in care setezi aparatul este foarte simplu, prin intermediul panoului cu taste si ecran digital. Aparatul poate fi setat sa functioneze in permanenta.

Totodata, este prevazut cu o gama ampla de aplicatii specifice seriei Komfort. Printre acestea se numara si functia de uscare a hainelor si temporizatorul. De asemenea, beneficiaza de o extra protectie care vor restrictiona accesul persoanelor neautorizate sau chiar copiilor, pentru a nu putea modifica setarile facute de tine.

Este prevazut cu o suflanta ce detine doua trepte si protectie la supraumplere cu deconectare automata.

Practic, vei putea seta nivelul umiditatii intre 30 si 80% u.r., valoare putand fi modificata la un prag de 5%. Indata ce valoarea setata a fost atinsa, compresorul va fi deconectat automat, insa ventilatorul va functiona in continuare. Cand valoarea de umiditate setata va fi depasita, se va reactiva automat.

Prezinta urmatoarele dimensiuni: 22 cm lungime, 28 cm latime si 41.5 cm inaltime, avand o greutate de 9 kg.

Nivelul maxim de zgomot atins este de 45 dB.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sustin ca este un aparat foarte eficient, ce are capacitatea de a colecta pana la 2 litri de apa. Dar, poti lasa si nesupravegheat aparatul, fiindca atunci cand rezervorul se va umple, se va opri automat. Prin urmare, sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.


Concluzii autor

Dezumidificatorul Trotec TTK 30 E este un aparat foarte practic, pe care il recomandam cu toata increderea. Elimina foarte eficient umiditatea din aer si este prevazut cu o serie de functii foarte interesante, care vor spori eficienta acestui aparat. In plus, aici poti consulta si o oferta de pret foarte avantajoasa.

9.5

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Pret

9.3/10

Design

9.3/10

Argumente PRO

  • timer
  • functie uscare haine
  • 2 trepte suflante
  • lumina de semnalizare
  • deconectare automata

Argumente CONTRA

  • usor zgomotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *