24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

DeLonghi Dedica KG 520M

Iti facem cunostinta cu o rasnita cu totul deosebita, a caror performante depaseste cu mult media pietei. Este vorba despre rasnita de cafea DeLonghi Dedica KG 520M ce merita toata atentia noastra, dar mai ales a voastra, prin prisma calitatii oferite, iar mai multe detalii vei afla in continuare.

DeLonghi Dedica KG 520M este prevazuta cu o putere mare de 150 W si o capacitate impresionanta de 350 g. Prezinta, nu mai putin, de 3 trepte de viteza, pentru a adapta in functie de preferinte.

Poti alege gradul de macinare in mod individual, dupa gustul fiecarei persoane.

Exista doua variante pentru iesirea cafelei macinate: fie prin portfiltrul espresso, fie direct in recipient, prin intermeidul unui adaptor.

Pentru a curata aparatul mai facil, acesta vine insotit de perie pentru curatare.

Dimensiunile acestei rasnite sunt de 15.4 x 24 x 38.2 cm si cantareste 2.75 kg.

Pentru o depozitare facila a cablului, aparatul a fost prevazut cu sistem de depozitare cablu.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt foarte incantati de acest aparat ce le-a depasit chiar si asteptarile, oferind o calitate ce depaseste media. Presupune o capacitate foarte mare, dar si putere pe masura. In plus, considera raportul calitate/pret foarte bun.


Concluzii autor

Cu siguranta rasnita DeLonghi Dedica KG 520M nu te va dezamagi, fiind un produs de inalta calitate, proiectat cu bun gust, dar si responsabil din punct de vedere calitativ. Ceea ce il diferentiaza de majoritatea aparatelor se refera la capacitatea foarte mare de care dispune. Sigur ca nici puterea nu este mai prejos, deci toate au fost puse intr-un mod armonios in balanta. Nu mai sta pe ganduri si verifica aici o oferta de pret foarte interesanta pentru acest aparat.

Review pe scurt : De'Longhi Dedica KG 520M

9.5

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.9/10

Pret

9.3/10

Design

9.2/10

Argumente PRO

  • capacitate foarte mare
  • putere mare
  • sistem stocare cablu
  • 3 trepte de viteza

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *