22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Electrolux EXD16DN3W

Dezumidificatorul Electrolux EXD16DN3W este un aparat foarte interesant care te va ajuta sa lupti eficient impotriva umiditatii din aer. Este un produs de inalta calitate, foarte apreciat, insa inainte de toate, te invitam sa afli toate detaliile care te intereseaza.

Electrolux EXD16DN3W are o capacitate de absorbtie de 16 litri pe zi, fiind dotat cu un rezervor de apa de 3 litri. Ofera posibilitatea reglarii nivelului de umiditate intre 35% si 85%, iar in acelasi timp, dispune si de optiunea de dezumidificare inteligenta cuprinsa in intervalul 45 – 55%.

Dispune de doua viteze, pe care le vei ajusta in functie de preferinte. Consumul este de 350 W.

Acesta este echipat si cu o serie de functii interesante precum ionizator, timer-ul ce permite programare activitatii aparatului pe intervale orare, sleep potrivita pentru timpul noptii, auto-restart si dezghetare automata. Este un aparat sigur, potrivit pentru utilizare indiferent de sezon.

Dimensiunile aparatului sunt de 24.5 x 51 x 35 cm ( D x H x A).

Pareri de la clienti

Utilizatorii sunt foarte incantati de alegerea facuta si sustin ca este de departe un aparat foarte eficient. Acestia au remarcat faptul ca elimina umiditatea din aer foarte rapid, umiditate scazand considerabil inca din prima zi. Considera a fi o investitie foarte buna si apreciaza raportul calitate/pret avantajos.


Concluzii autor

Electrolux EXD16DN3W este un dezumidificator foarte bun, ce elimina inca din prima zi umiditatea din aer. Dispune de o serie de functii foarte interesante, iar in opinia mea, merita achizitionat. Pentru a fi la curent si cu oferta de pret actuala, poti intra aici.

9.7

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Pret

9.5/10

Design

9.3/10

Argumente PRO

  • elimina eficient umiditatea
  • timer
  • ionizator

Argumente CONTRA

  • zgomotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *