27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Rowenta IPL EP9600

Tehnologia avanseaza cu pasi repezi, iar problema parului nedorit poate fi rezolvata definitiv, doar cu putina rabdare. Pentru aceasta iti recomandam sa incerci epilatoarele cu IPL, care vin la pachet cu o eficienta pe masura. Ne-am propus sa discutam in continuare despre un model accesibil pentru a verifica si cat de eficient este si anume Rowenta IPL EP9600.

Rezultatele vor aparea destul de rapid, din momentul in care vei incepe tratamentul. Initial, parul va creste din ce in ce mai rar, oferind o precizie foarte buna.

Rowenta IPL EP9600 prezinta 150.000 de pulsatii. Lampile vor trebui schimbate dupa o anumita perioada.

Prezinta detector pentru contactul cu pielea, iar atunci cand vei ridica aparatul de pe suprafata pielii, se va opri automat.

Este potrivit pentru picioare, maini, bikini ori axile.

Pareri de la clienti

Persoanele care au achizitionat acest aparat sustin ca dupa primele sedinte, rezultatele au inceput sa devina vizibile. Parul a inceput sa creasca mai rar, iar dupa epilare pielea nu a mai fost afectata, nu au mai aparut renumitele bubite, care apareau in mod normal la aparatele clasice. Sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.


Concluzii autor

Rowenta IPL EP9600 este un epilator foarte practic si accesibil, ce reuseste sa trateze eficient problema parului nedorit de pe corp. Are la baza tehnologia IPL, un concept inovator, care ofera rezultatele dorite destul de rapid. In plus, aici poti profita de o oferta de pret foarte avantajoasa.

9

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.0/10

Pret

9.2/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • tehnologie IPL
  • rezultate dupa primele sedinte
  • pret avantajos

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *