22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Frigider cu o usa Star-Light FTTM-98APP

Frigiderul cu o usa Star-Light FTTM-98APP este ideal pentru o camera de hotel, pensiune sau camin si de ce nu, folosit ca si frigider suplimentar atunci cand este nevoie de spatiu in plus. Avand o performanta ridicata de conservare a alimentelor, Star-Light FTTM-98APP dispune de un spatiu generos de stocare pentru 1-2 persoane, avand totodata un consum de energie electrica foarte mic.

Star-Light FTTM-98APP face parte din clasa de energie A++, ceea ce va garanteaza facturi cu 20% mai mici fata de cele din clasa A+.

Rafturile sunt rezistente si pot fi ajustabile pe inaltime iar usile sunt reversibile, astfel ca puteti sa il pozitionati oriunde doriti, fara a va incomoda in vreun fel. Sistemul de dezghetare al frigiderului este automat, astfel ca nu trebuie sa va mai pierdeti timpul cu aceasta operatiune care inainte putea sa fie dificila si sa necesite timp suplimentar.

Pe partea interioara a usei gasim trei suporturi din plastic pentru sticle sau alte recipiente, astfel ca spatiu devine si mai generos, de 84l la frigider si 14l la congelator, desi este un frigider mic cu o singura usa.

Pareri de la clienti

Clientii sunt multumiti de achizitia pe care au realizat-o si afirma ca Star-Light FTTM-98APP se prezinta excelent in orice conditii, facandu-si cu brio treaba pentru care a fost realizat. Inca odata, produsele Star-Light se dovedesc fiabile si cu un raport calitate-pret foarte avantajos pentru client.

Concluzii autor

Personal consider ca frigiderul cu o usa Star-Light FTTM-98APP este recomandat datorita pretului mic, a clasei de energie a++ si a volumului mare pentru un frigider de asemenea dimensiuni. Puteti sa profitati de cel mai bun pret aici!

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

9.5/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate-pret avantajos
  • Fiabilitate ridicata
  • Clasa energetica A++
  • Sistem dezghetare automat
  • Volum generos

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *