22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Review Fotoliu Kring Sylvie Air Maro Inchis

Kring Sylvie Air este un fotoliu confortabil si foarte placut din punct de vedere estetic, astfel ca as putea spune ca imbina utilul cu placutul perfect. Se potriveste intr-un living ori chiar birou, iar culoarea nu este deloc pretentioasa.

Fotoliul Kring Sylvie Air este prevazut cu un mecanism cu recliner cu trei trepte de confort, pentru a o ajusta dupa bunul plac, obtinand un confort ridicat. Il poti transforma cu usurina intr-un loc de relaxare, unde poti viziona filme sau chiar poti lucra pe laptop.

Pentru ajustare este suficient sa actionezi maneta laterala. Este livrata in stare demontata, insa in interiorul cutiei, vei gasi toate materialele de care ai nevoie pentru asamblare, dar si ghidul care iti va fi foarte util.

Cadrele sezutului, spatarului si bratelor sunt realizate din PAL, placaj si MDF, fiind imbracat in piele ecologica air.

Are o inaltime de 101/48 cm, latime 83/56 cm si adancime 95/54 cm, avand o greutate de 33 kg.

Sezutul este prevazut cu perna ce are nucleu cu arcuri impachetate cu diametrul de 4 mm, spuma poliuretanica si fibre din poliester. Aceeasti compozitie o are si spalatarul, insa diametrul arcurilor sunt de 2.8 mm. Bratul este realizat din spuma poliuretanica si fibre din poliester.

Pentru o intretinere corecta, este suficient sa stergi saptamanal cu o carpa uscata fotoliul de praf. De asemenea se recomanda sa feriti expunerea produsului direct la soare si sa sa il feriti de umezeala. Se curata doar cu detergenti speciali ce nu contin clor in functie de tipul materialului.

Pareri de la clienti

Utilizatorii sunt foarte multumiti de acest fotoliu si declara ca este foarte confortabil, solid si usor de intretinut. De asemenea, au mai declarat ca arata foarte bine, iar asortarea este destul de simpla. Il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Poti alege cu incredere fotoliul Kring Sylvie Air pentru ca este un model deosebit, rezistent si confortabil, ce se potriveste in orice tip de living. Poate fi ajustat foarte usor si nici asamblarea nu a ridicat probleme. Aici poti verifica oferta de pret actuala.

9.5

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Pret

9.4/10

Design

9.4/10

Argumente PRO

  • design placut
  • foarte confortabil
  • ajustabil pe trei nivele
  • pret avantajos
  • usor de intretinut

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *