22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Heinner HCU-S11

Pentru incalzirea locuintei, ai nevoie de un calorifer electric eficient care sa faca fata conditiilor date. Ei bine, iti facem cunostinta cu caloriferul electric cu ulei  Heinner HCU-S11 despre care vom discuta in continuare pe larg.

Heinner HCU-S11 are o putere de 2500 W si este prevazut cu trei trepte de putere care inregistreaza un consum de 1000 W, 1500 W si 2500 W. Prezinta 11 elementi.

Termostatul de camera este eficient in mentinerea unei temperaturi constante, dar si obtinerea de economii energetice.

Este un aparat sigur in utilizare fiind dotat cu termostat de siguranta si protectie impotriva supraincalzirii, astfel ca nu vei avea de ce sa ingrijorezi.

Caloriferul dispune de roti si manere speciale, care asigura o buna mobilitate, putand fi mutat foarte usor dintr-o camera in alta.

Dimensiunile elementilor sunt de 14.5 x 59 cm.

Pareri de la clienti

Cumparatorii considera acest calorifer un model foarte util si practic ce reuseste sa incalzeasca destul de rapid incaperea. In general, a fost asezat in dormitoare si s-a descurcat eficient. In plus, acestia estimeaza raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Heinner HCU-S11 ar putea fi o alternativa foarte buna pentru incalzirea unei incaperi, desigur dimensiunile sale nu ar trebui sa fie tocmai mari. Este usor de transportat dintr-o camera in alta, oferind o flexibiltiate destul de buna. Totodata, aici poti gasi o oferta de pret foarte buna.

9.1

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.0/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • siguranta in utilizare
  • 3 trepte de putere
  • usor de transportat

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *