14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Curatarea geamurilor poate fi o activitate mai usoara si mai placuta daca ai la dispozitie un aspirator de geamuri bun, care sa simplifice munca. Karcher WV 1 ar putea fi o solutie eficienta, dar mai intai ar fi bine sa aflati mai multe informatii utile pentru a va putea forma o parere cat mai pertinenta despre produs.

Aspiratorul de geamuri Karcher WV 1 este un dispozitiv practic si eficient care va ajuta sa curatati geamurile fara efort si intr-un timp mai scump. Reuseste sa aspire apa de pe geamuri fara sa lase picaturi sau dungi, iar datorita design-ului compact si a bateriei, ofera o flexibilitate foarte buna atunci cand curatati suprafetele netede dinc asa. Datorita greutatii reduse este usor de manevrat si nu oboseste mana.

Ecranul LED integrat in intrerupatorul de pornire/oprire indica in timp util stadiul acumulatorul si cand acesta va trebui incarcat. In plus, este important sa stiti ca puteti folosi acest aspirator nu doar pentru geamuri, ci si pentru oglinzi, faianta, cabine de dus si asa mai departe. Este si foarte igienic pentru ca rezervorul din dotare este golit simplu si rapid fara a intra in contact cu apa murdara.

Duza de aspirare are o latiem de 25 cm, iar capacitatea rezervorului de apa murdara este de 100 ml. Autonomia acumulatorului ajunge la 25 de  minute, iar durata de incarcare 100 de minute. La o singura incarcare poate face fata unei suprafete de pana la 70 mp.

Greutatea aparatului este de doar 500 de grame.Dimensiunile acestuia sunt de 13 cm lungime, 25 cm latime si 27. 5cm inaltime.

Concluzii si Pareri de la clienti

Karcher WV 1 este un dispozitiv excelent pentru cei care vor sa isi usureze munca, transformand activitatea de curatare a geamurilor intr-o adevarata joaca. Cumparatorii sunt multumiti de acest aparat, iar multi dintre ei sustin ca le-a depasit asteptarile. Este foarte usor de folosit, curata bine geamurile si nu mai depun atat de mult efort pentru lustruirea geamurilor exterioare foarte murdare. Il recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret excelent.

Review pe scurt: Karcher WV 1

9.7

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Pret

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Usor de manevrat
  • Curata eficient mai multe tipuri de suprafete
  • Compact si usor

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *