15 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Philips PowerGo FC8240/09 este o varianta de aspirator cu sac, foarte rezonabila ca pret ce ofera o buna putere de aspirare pentru mentinerea usoara a curateniei in locuinta. Poate aspira eficient atat podelele dure, cat si covoarele, dar mai intai, va propunem sa aflati toate informatiile necesare pentru a va putea forma o parere cat mai obiectiva.

Aspiratorul Philips PowerGo FC8240/09 ofera performante foarte bune in ceea ce priveste clasele energetice, obtinand clasa A pentr performantele de curatare pe suprafete dure si tot clasa A pentru emisiile de praf. Acesta integreaza un filtru antialergic care are capacitatea de a retine pana la 99.9% dintre particulele nocive din aer precum praf, polen, par de la animalele de companie si acarieni. Este un aspect deosebit de important in special pentru cei care sufera de alergii respiratorii.

In acelasi timp, aspiratorul a fost prevazut cu sci s-bag ce pot fi folositi cu pana la 50% mai mult, fara a afecta puterea de aspirare. Capacitatea generoasa de trei litri conduce catre o inlocuire mai rara a sacului.

Tubul metalic din dotare este telescopic, format din doua piese, astfel ca veti putea regla pe lungime pentru a ajunge si in zone greu accesibile. In plus, pe langa peria principala de aspirare, dispune si de un accesoriu special pentru spatii inguste.

Philips PowerGo FC8240/09 este un aspirator usor de manevrat, datorita rotilor de dimensiuni generoase poate trece cu succes si pragurile. Totodata, dispune de un cablu de alimentare cu lungimea de 6 metri, oferind astfel posibilitatea de a opera pe o raza de 9 metri. In plus, beneficiaza si de derulator automat de cablu, respectiv spatiu de stocare a acestuia, pentru a nu va impiedica de el prin casa.

Dimensiunile aspiratorului in discutie sunt de 40.3 cm adancime, 26.3 cm latime si 22 cm inaltime avand o greutate de 4.3 kg.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Philips PowerGo FC8240/09 este un model de aspirator destul de ieftin, dar foarte eficient, ce beneficiaza de o putere buna de aspirare, astfel ca va veti putea face treaba foarte bine cu el. Cumparatorii a caror numar este unul destul de mare s-au aratat multumiti de produs si confirma faptul ca aspira foarte bine orice fel de suprafete, este destul de usor de manevrat si face ceea ce promite. Din punctul lor de vedere, a fost o varianta potrivita pentru nevoile lor, al carei raport calitate/pret este foarte bun.

Review pe scurt: Philips PowerGo FC8240/09

9.7

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.8/10

Pret

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Putere buna de aspirare
  • Accesoriu spatii inguste
  • Cablu de alimentare lung

Argumente CONTRA

  • Sacii trebuie inlocuiti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *