14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Cu masa de tenis Kondition poti aduce distractia la tine acasa. Este un produs rezistent si bine realizat, pe care il poti folosi ori de cate ori ai chef de putina relaxare si distractie. In plus, fiind un model pliabil, va fi foarte usor de depozitat, fara a ocupa prea mult spatiu.

Masa de tenis Kondition este prevazuta cu suprafata din MDF cu grosimea de 18 mm, fiind rezistenta si foarte usor de intretinut. Poate fi o optiune buna si pentru centrele de recreere sau la birou. Totodata, datorita rotilor din dotare o puteti transporta usor, iar ocazional o veti putea folosi si in curte.

Aceasta masa ofera posibilitatea de a o bloca in pozitie verticala pentru antrenamentele solo. De asemenea, si rotile se pot bloca pentru ca masa sa nu se deplaseze. Separat va trebui sa achizitionati paletele de ping-pong si fileul.

Cadrul mesei este realizat din metal, ceea ce ii asigura o buna rezistenta in timp. Profilul ramei masoara 18 mm, iar dimensiunile totale ale produsului sunt de 152.5 cm inaltime, 274 cm lungime si 76 cm latime, avand o greutate de 56.5 kg.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Masa de tenis Kondition este un produs bun cu ajutorul caruia puteti avea parte de putina distractie alaturi de cei dragi chiar in confortul propriului camin. Cumparatorii sunt multumiti de ea si sustin ca este un produs destul de masiv, care a fost usor de montat si chiar si dupa ceva timp de la achizitie, se prezinta foarte bine. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere inspirata optand pentru acest model si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Review pe scurt: Masa Tenis Kondition Pliabila

9.7

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.8/10

Pret

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Masiva
  • Usor de transportat
  • Pliere facila
  • Cadru din metal

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *