24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Esti in cautarea unei solutii prin care sa iti poti ingriji usor gazonul? Masina electrica de tuns gazonul Steinhaus PRO-ELM18 ar putea fi o solutie ce merita luata in considerare. Dar pentru inceput, iti propunem sa urmaresti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Masina electrica de tuns gazonul Steinhaus PRO-ELM18 este un model ce poate face fata unui teren cu suprafata de 1000 de mp si care necesita conectare la retea. Prezinta o putere de 1800 W si atinge o viteza de pana la 3200 de rotatii pe minut.

Este echipata cu lame din otel, latimea de taiere fiind de 40 de cm, iar inaltimea este cuprinsa intre 25 si 75 mm. Prezinta cinci trepte de taiere si cos colector cu capacitatea de 35 de litri.

Totodata, este dotata cu patru roti din polipropilena cu diametrul de 13 cm in fata, respectiv 16.5 cm in spate. Este un model care taie foarte bine iarba si gazonul, este destul de puternica si usor de manevrat. Puteti taia destul de repede si usor, fiind practica si la indemana oricui. Greutatea acesteia este de 10.8 kg.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Steinhaus PRO-ELM18 este o masina de tuns gazonul foarte buna pentru terenuri mici si medii ce asigura o manevrare usoara si o taiere rapida a ierbii sau gazonului. Cumparatorii actuali sunt multumiti de ea si declara ca isi face treaba eficient, este destul de puternica, usor de manevrat, se regleaza simplu, iar in ansamblu nu au ce sa ii reproseze. O folosesc regulat si face fata cu succes, motiv pentru care o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Review pe scurt: Steinhaus PRO-ELM18

9.7

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.8/10

Pret

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Puternica
  • Usor de manevrat
  • 5 trepte de taiere

Argumente CONTRA

  • Nu am identificat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *