24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Steinhaus PRO-ELM12

Masina electrica de tuns gazonul Steinhaus PRO-ELM12, 1200W, 32 cm este modelul ideal daca locuiesti la o curte mica sau medie si iti doresti sa ai o gradina curata, lipsa de iarba foarte mare. Steinhaus PRO-ELM12 se alimenteaza la reteaua de energie electrica si dezvolta o putere de pana la 1200W, ceea ce este suficient pentru a taia chiar si iarba mai mare.

Steinhaus PRO-ELM12 are o latime de taiere este de 32cm, fapt ce asigura un timp destul de mic pentru a tunde o gradina medie. Reglarea inaltimii de taiere se face in trei trepte, in functie de necesitatile curtii sau a gradinii: 25mm, 43mm si 62mm.

Volumul cosului colector este de 30l, acesta fiind realizat dintr-un material textil rezistent. Greutatea acestui model de masina electrica de tuns gazonul este de 8,8 kg, ceea ce ar putea face putin dificila manevrabilitatea si transportul acesteia.

Pareri de la clienti

Clientii care au achizitionat aceasta masina electrica Steinhaus PRO-ELM12 se declara multumiti de produs, avand mici nemultumiri in ceea ce priveste materialul din care sunt confectionate rotile, cat si a cosului colector textil. In rest acestia precizeaza ca raportul calitate-pret este excelent si ca isi face cu usurinta treaba pentru care a fost construita, adica aceea de a tunde gazonul pe suprafete medii, curti si gradini.

Concluzii autor

Putem spune ca si concluzie finala ca Steinhaus PRO-ELM12 se merita a fi cumparata, chiar daca are mici minusuri care pot deranja pe cei pretentiosi. Pana la urma conteaza rezultatul final iar raportul calitate-pret o recomanda din plin!

Opinii pe scurt: Steinhaus PRO-ELM12

9.1

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

8.9/10

Pret

9.4/10

Design

9.2/10

Argumente PRO

  • Raport calitate-pret
  • Reglare inaltime taiere in 3 trepte

Argumente CONTRA

  • Carcasa din plastic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *