14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Rowenta VU2110

Cu atat mai mult daca lucrezi intr-un birou destul de mic cu mai multe calculatoare, ar trebui sa apelezi la un aparat care iti readuca confortul. Temperatura creste si mai mult atunci cand in birou se afla mai multe calculatoare functionale, de aceea iti recomandam sa iti indrepti atentia catre ventilatorul de birou Rowenta VU2110. 

Ventilatorul Rowenta VU2110 este un aparat mic, potrivit pentru a il pune pe birou, astfel va tine la distanta temperaturile toride si vei putea lucra mult mai relaxat si confortabil.

Are o putere de 35 W, as spune suficienta, pentru ca nu ai nevoie de un aparat foarte puternic, intrucat va fi asezat destul de aproape de pozitia corpului tau.

Prezinta doua viteze, pe care le vei alege in functie de preferinte si de confortul resimtit.

Nivelul maxim de zgomot atins este de 41 dB, fiind un aparat destul de silentios.

Pareri de la clienti

Clientii au spus ca sunt cat se poate de multumiti de aparat, intrucat este silentios si detine un debit suficient de mare pentru o incapere de aproximativ 25 mp. Functioneaza in parametrii optimi, motiv pentru care considera raportul calitate/pret avantajos.


Concluzii autor

Rowenta VU2110 este un ventilatoare foarte practic si eficient si poate fi amplasat chiar si pe birou, intrucat prezinta dimensiuni destul de restranse si nu presupune ocuparea unui spatiu foarte mare. Puterea este suficient de mare pentru a iti readuce confortul si sa poti lucra in tihna. Aici poti verifica si o oferta de pret foarte accesibila.

9.1

Calitate

9.0/10

Utilitate

9.6/10

Fiabilitate

9.2/10

Pret

8.8/10

Design

8.9/10

Argumente PRO

  • dimensiuni reduse
  • putere suficient de mare

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *