27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Rowenta Ultimate Protect VU4210

Ventilator cu picior Rowenta Ultimate Protect VU4210 este tot ceea ce iti doresti in aceste zile caniculare de vara, fiind foarte util in orice camera pe care doresti sa o racoresti atunci cand temperaturile sunt foarte ridicate. Rowenta este un brand care isi respecta clientii si prin urmare acest ventilator cu picior nu are cum sa va dezamageasca, protejandu-va de caldura datorata temperaturilor foarte mari.

Rowenta Ultimate Protect VU4210 are o functie speciala antitantari, putand sa adaugati lichid special care va tine departe orice vietate din camera. Astfel puteti sa aveti un somn linistit, fara sa fiti suparati de tantari sau alte zburatoare!

Ventilatorul are 3 trepte de viteza de functionare si o inaltime cuprinsa intre 115 si 144cm, diametrul fiind de 40cm.

Pareri de la clienti

Clientii catalogheaza acest ventilator Rowenta Ultimate Protect VU4210 ca fiind unul foarte puternic si util, relatand ca se descurca foarte bine pentru camere medii, racorind locul intr-un timp foarte scurt. Deasemenea acestia afirma ca raportul calitate pret este unul bun, avand in vedere ca este un brand foarte cunoscut!

Concluzii autor

Putem afirma ca si concluzie ca Rowenta Ultimate Protect VU4210 este perfect pentru zilele caniculare ce urmeaza, asta daca nu aveti in vedere sa achizitionati un aparat de aer conditionat. Raportul calitate-pret este unul avantajos si nu ne ramane decat sa va recomandam sa achizitionati acest aparat de tip ventilator!

Recenzii pe scurt: Ventilator cu picior Rowenta Ultimate Protect VU4210

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.3/10

Design

9.1/10

Argumente PRO

  • Functie antitantari
  • 3 trepte de viteza

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *