14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Pulse Reverb 100 W

Incearca un alt mod de a te relaxa si distra, in acelasi timp, si opteaza pentru o trotineta electrica. Exista o multitudine de variante, insa pe cea mai potrivita o vei gasi tu. Noi suntem aici sa iti punem la dispozitie toate informatiile pe care le avem despre produsele care te intereseaza si cum se comporta ele, efectiv. In continuare, vom analiza trotineta electrica Pulse Reverb 100 W si te asteptam sa ne urmaresti in continuare.

Pulse Reverb 100 W poate atinge o viteza de pana la 16 km/ora. Este potrivit persoane cu inaltimea de pana la 1.5 m si o greutate maxima de 54 kg.

Este prevazuta cu un motor de 100 W, iar la nivelul ghidonului se afla frana de mana.

Este prevazut cu o constructie solida, ceea ce va oferi siguranta copilului tau.

Trotineta asigura o autonomie de pana la 40 de minute.

Greutatea acesteia este de aproximativ 16 kg.

Producatorii recomanda, in cazul in care trotineta nu va fi folosita o perioada mai mare de timp, sa incarci bateria la minim 2 luni.

Pareri de la clienti

Persoanele care au achizitionat aceasta trotineta au cumparat-o, cel mai adesea, pentru cei mici. Sustin ca este un aparat foarte simpatic, care i-a incantat pe cei mici. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.


Concluzii autor

Pulse Reverb 100 W este o trotineta foarte simpatica, care este mai potrivita pentru copii, daca luam in calcul profilul utilizatorului schitat de producator. Clientii sunt incantati de achizitia facuta si au acordat calificative bune. Verifica aici si tu o oferta de pret actualizata pentru acest model de trotineta electrica.

9.2

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

9.0/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • constructie solida
  • pret avantajos

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *