27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Zass ZF 1605

Sezonul cald devine insuportabil fara aparatura necesara care sa iti asigure un climat confortabil. Dar cand nu esti dispus sa faci o investitie mare, cea mai insipirata solutie este, cu siguranta, un ventilator. Noi iti oferim prin intermediul articolelor pregatite, toate informatiile pe care trebuie sa le stii despre produsele vizate. Vom vorbi pe larg, in cadrul acestui articol despre ventilatorul cu picior Zass ZF 1605.

Confortul nu inseamna neaparat o investitie colosala, cat timp te orientezi catre produsele potrivite. Ventorul Zass ZF 1605 este un model cat se poate de accesibil ca si pret, dar haideti sa vedem ce performante ne aduce si cat de corespunzator este nevoilor voastre.

Acesta inregistreaza o putere de 45 W, fiind prevazut cu trei trepte de viteza, ce iti va permite sa modifici puterea acestuia, dupa propriul confort.

Inaltimea aparatului este reglabila, astfel ca o vei putea ajusta intre 98 si 130 cm. Dat fiind ca greutatea sa este de doar 2.5 kg, va fi foarte usor de mutat dintr-o incapere in alta.

Preiznta atat funcita de ventilare, cat si cea de oscilatie, ceea ce inseamna ca iti va  raci eficient incaperea prin miscari usoare stanga-dreapta.

Pareri de la clienti

Cei ce s-au aratat dispusi sa impartaseasca cu noi din experienta lor practica, sustin ca este un aparat cu care iti faci treaba destul de bine. Sigur ca nu avem nici pretentia de a excela raportandu-ne la pretul de achizitie, insa esential este ca iti poti face treaba foarte bine cu el si iti sigura conditiile optime. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.


Concluzii autor

Un produs bun nu inseamna acelasi lucru pentru fiecare cumparator. Parerile si necesitatile difera de la un cumparator la altul, iar pentru a alege produsul cel mai convenabil este esential ca inainte de toate sa fii informat. Iti stam la dispozitie si iti prezentam intr-un mod cat se poate de obiectiv toate produsele existente pe piata. Ventilatorul Zass ZF 1605 este un model practic, deloc pretentios, potrivit atat acasa, cat si la birou. Verifica aici si o oferta de pret, care este la fel de importanta pentru caracteristicile sale.

Opinii pe scurt: Zass ZF 1605

8.6

Calitate

8.3/10

Fiabilitate

8.8/10

Pret

8.8/10

Design

8.5/10

Argumente PRO

  • trei trepte de viteza
  • oscilatie
  • pret accesibil

Argumente CONTRA

  • lipsa telecomanda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *