15 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Zass ZFTR 1603

Fiindca ai nevoie de cele mai bune conditii pentru a te simti confortabil in propria casa, iti prezentam ventilatorul cu picior Zass ZFTR 1603. Reprezinta un aparat potrivit in sezonul cald, care iti va asigura conditii bune pentru a suporta mai usor temperaturile inalte. In cadrul acestui review, vei afla pe larg ce presupune acest aparat.

Ventilatorul Zass ZFTR 1603 inregistreaza o putere de 50 W si trei trepte de viteza pentru a putea adapta puterea in functie de propriul confort. Este prevazut cu functia de oscilatie, realizand miscari stanga-dreapta, la 90 de grade, pentru o racire mai eficienta a intregii incaperi.

Timer-ul permite programarea orei de inchidere automata a aparatului, pana la 480 de ore.

Ventilatorul poate fi controlat atat prin intermediul panoului de comanda amplasat pe picior, dar si prin intermediul telecomenzii.

Dimensiunile aparatului sunt de 52 x 43 x 140 cm ( D x H x W) si cantareste 3.94 kg.

Pareri de la clienti

Clientii sustin ca este un aparat foarte eficient, potrivit in sezonul cald, ce iti va asigura cel putin un minim de confort. Totodata, acestia au reusit sa racoreasca mai multe incaperi, fiindca este usor de mutat dintr-o incapere in alta, avand o greutate destul de mica. In acelasi timp, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.


Concluzii autor

Consideram ventilatorul Zass ZFTR 1603 a fi un produs de mare folos in sezonul cald, practic si eficient, de care clientii au fost multumiti. Puterea aparatului este destul de mare, incat sa poata face fata si living-urilor spatioase. Pentru a verifica o oferta de pret foarte buna intra aici.

8.8

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

8.9/10

Design

8.3/10

Argumente PRO

  • 3 trepte de viteza
  • timer
  • oscilatie
  • telecomanda

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *