16 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Vortex FS40-10

Caldura iti provoaca un real disconfort? Atunci nu mai sta pe ganduri si cauta cel mai potrivit ventilator in concordanta cu nevoile tale. Noi suntem aici sa iti oferim o mana de ajutor si iti vom prezenta un alt model si anume Vortex FS40-10.

Acesta este prevazut cu o putere de 40 W si trei trepte de viteza, pentru a o putea adapta in functie de preferinte. Datorita functiei de oscilatie, aparatul va putea realiza miscari circulare, pentru o racire mai eficienta a incaperii.

Pe cea mai puternica treapta de viteza inregistreaza un nivel al zgomotului de 60 dB.

Nu dispune de telecomanda, astfel ca vei putea controla aparatul exclusiv prin intermediul panoului de comanda, amplasat pe piciorul aparatului.

Pareri de la clienti

Clientii sunt de parere ca este un aparat foarte practic si bun, pe care l-au utilizat atat la birou, cat si acasa. Se descurca foarte bine, chiar daca nu este un model cu pretentii. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.


Concluzii autor

Este important sa alegi produsul potrivit nevoilor tale si sa cauti ventilatorul cel mai eficient, pentru a putea reusi sa obtii cele mai bune conditii. Ventilatorul Vortex FS40-10 este, in mare parte, un produs ieftin, eficient, prevazut cu functiile de baza. Verifica aici si o oferta de pret foarte buna.

8.8

Calitate

8.6/10

Fiabilitate

9.0/10

Pret

9.0/10

Design

8.4/10

Argumente PRO

  • trei trepte de viteza
  • oscilatie
  • pret accesibil

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *